23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Jesper Theilgaard på Build for Water 

Jesper Theilgaard er taler på konferencen Build for Water den 29. & 30. november. Hør hvad han skal snakke om, og hvorfor han mener, det er vigtigt at deltage. 

Jesper Theilgaard er meteorolog og klimaformidler i Klimaformidling.dk, og derudover er han taler på konferencen Build for Water, der løber af stablen den 29. & 30. november.

På konferencen vil Jesper Theilgaard tale om, hvordan menneskets udledning af drivhusgasser har ændret de delikate balancer i jordens klimasystem. Den gamle viden om fordeling af nedbør er ikke anvendelig mere, så vi ser ind i helt andre vejrforhold, som vi skal forholde os til. 

”i øjeblikket siger udviklingen, at vi får mere vand. Vi får mere vand fra siden, fordi havet stiger, vi får mere vand fra oven, fordi der kommer mere nedbør, og vi får mere vand nedefra i form af stigende grundvand. De tre ingredienser er vi nødt til at tage hånd om”
- Jesper Theilgaard

I oplægget kommer Jesper omkring hvordan ændringer af lavtryksbaner sammenholdt med ændringer af energimængden i skyerne, vil betyde, at det er en helt ny verden, vi ser ind i.


Hvad er Build for Water
Build for Water er Building Greens klimasikringskonference, hvor vi undersøger, hvordan de nye vilkår kommer til at have betydning for vores byer, og hvordan vi kan blive bedre til at sikre os. Over to dage dykker vi ned i, hvordan vi både kan sikre os selv imod det vand, der skader vores byer, men også hvordan vi i fremtiden kan omstille vores byggeri og samfund til at leve sammen med vandet på vandets præmisser. Derudover får du også inspiration til hvordan vi kan skabe byer, der udnytter det store potentiale, der er i naturbaserede løsninger.


3 gode grunde til, hvorfor du skal tilmelde dig Build for Water af Jesper Theilgaard:

1) Du skal deltage på konferencen Build for Water, fordi du skal netværke og møde andre, der står i samme situation som dig
2) Du skal deltage for at få viden fra dygtige fagfolk i branchen
3) Du skal også deltage, for at blive inspireret til den verden vi ser ind i


Vil du også med på Build for Water, der er Building Greens klimasikringskonference i november? Så kan du læse mere om konferencen og tilmelde dig her

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.063