23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens overfladebehandlere på skolebænken hos Mouritsen

Gennem et samarbejde med Tradium er Mouritsen blevet en del af uddannelsen inden for overfladebehandling på Tradium i Randers, takket være vores kompetencer inden for området.

Udløber
31. december 2024

På skolen underviser vi blandt andet i brugen af Bristle Blaster. Her træner vores salgskonsulent og Bristle Blaster specialist, Poul Baltzer, eleverne i at anvende denne teknologi, som både er effektiv og et godt alternativ til traditionel sandblæsning. Samarbejdet giver også mulighed for at bidrage yderligere til elevernes viden om processer, udstyr og miljø i forbindelse med overfladebehandling.

 

Mouritsen-faciliteter som undervisningslokale

Ligesom på mange andre praktiske uddannelser er ekskursioner en del af læringsprogrammet. Derfor er der hos Mouritsen også åbent for besøg fra eleverne, når det passer ind i uddannelsesforløbet. For nylig havde vi besøg af 6 elever og 2 undervisere, der tilbragte en dag hos os og fik et bredt indblik i arbejdet med overfladebehandling.

Programmet inkluderede emner som metallisering, valget mellem 1k eller 2k malerpumper, vigtigheden af at vedligeholde udstyret, og naturligvis også aspekter af miljø og ansvarlighed.

 

Jesper Frydensbjerg, der var dagens vært for de besøgende, fik også noget ud af dagen: ”Det var en god dag med stort engagement og mange gode spørgsmål fra eleverne. Vi stolte over, at Tradium og deres elever vil bruge tid på at besøge os.”

 

For os hos Mouritsen er det vigtigt med fokus på kvalitet og ansvarlighed. Derfor betyder det meget, at vi kan bidrage til, at fremtidens overfladebehandlere kender til alle aspekter i relation til arbejdet. Der er nemlig en lang række fordele ved at passe godt på udstyret som rækker ud over de økonomiske fordele.

Derfor er vi glade for, at Mouritsen kan træde til som sparrings- og uddannelsespartner for Tradium, især da miljø- og ESG-temaerne bliver stadig vigtigere i samfundet og på uddannelsesinstitutionerne.

Mouritsen A/S
Lanciavej 13
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30207955
P nummer: 1012967787

Kontaktperson

MS&I
Mouritsen Salg & Information
+45 75554664 mail@mouritsen.com

Send til en kollega

0.047