23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Haldor Topsøe får dobbelt bygningsbeskyttelse fra DAV NORDIC

DAV NORDIC leverer bygningsbeskyttelse med dobbelt B-Profil til Haldor Topsøe’s produktion og lager i Frederikssund. Der er ekstraordinært meget trafik på Haldor Topsøes lager, så derfor er der brug for ekstra beskyttelse af væggene i en helt nyopført hal.

Verdensleder inden for katalysatorer

Haldor Topsøe er verdensleder inden for katalysatorer og services til raffinaderier og den kemiske industri. På baggrund af årtiers forskning og udvikling er Haldor Topsøe verdens førende inden for energieffektive teknologier til produktion af transportbrændstoffer samt ammoniak, methanol og brint, som betragtes som fremtidens vigtigste brændstoffer og kemikalier. 

I 1958 købte Haldor Topsøe Linderupgaard, i Frederikssund, hvor katalysatorproduktionen ligger i dag, og hvor DAV NORDIC har leveret bygningsbeskyttelse til.

3-holdsskift og meget trafik

DAV NORDIC har flere gange leveret autoværn og bygningsbeskyttelse til Haldor Topsøe, og denne gang skal bygningsbeskyttelsen afskærme en helt ny hal, der anvendes til opbevaring af kemikalier. Hallen er placeret inde i en eksisterende hal og er temperaturstyret og indrettet med ekstra sikkerhed. Leverancen omfatter 115 meter bygningsværn, som er blevet monteret med dobbelt B-Profil, så det giver maksimal beskyttelse. Haldor Topsøe arbejder i 3-holdsskift, og derfor er der ekstraordinært meget trafik fra bl.a. gaffeltrucks.

Læs mere om bygningsbeskyttelse her

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. DAV NORDIC er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.047