23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Transintertop håndterer logistik med omtanke

Transintertop Kft. tager ansvar for din fragt og for miljøet. Det har ført til, at de har installeret solceller på taget af deres lastbiler.

Transintertop Kft. er en bevidst og forsigtigt ekspanderende virksomhed. Deres hovedkvarter ligger i byen Környe i det nordlige Ungarn. Med direkte adgang til centrale ruter gennem Europa har Transintertop Kft. skabt de bedste forudsætninger for fremtiden. Siden grundlæggelsen i 1997 har Transintertop Kft. arbejdet dedikeret på at opnå sin nuværende status som en nøgleaktør inden for vejgodstransport, spedition og logistik i Ungarn. Virksomhedens vækst har ført dem mod ambitionen om at kunne tilbyde bæredygtige transport- og logistikløsninger. Det er derfor, de nu har besluttet at installere solceller på deres lastbiler.

En startup er en løsning på kundernes behov

Virksomhedens etablering i 1997 var baseret på markedets behov for en international transportløsning. Historien begyndte med spedition, og derefter etablerede firmaet sin egen drift med købet af fire 24-tons køretøjer. I 2004 flyttede virksomheden til sine nuværende faciliteter. Siden da har de udvidet deres oprindelige 1000 kvadratmeter store lagerbygning med yderligere 25 kvadratmeter lagerplads og faciliteter til at opbevare kundernes varer inden afsendelse. Virksomheden har også udviklet sit serviceudbud med et serviceværksted og en bilvask. Den seneste udvikling var opstarten af intermodale transporttjenester. 

Flåden er nu vokset til at omfatte mere end 150 lastbiler og 185 trailere. Antallet af medarbejdere har passeret 300, fordelt på otte afdelinger. Virksomhedens fragtplanlæggere er højt kvalificerede og har stor erfaring med planlægning af vejtransport. Fleksibel og effektiv planlægning sikrer en konkurrencedygtig service samt bæredygtig transport.

Bæredygtighed er mere end bare tomme ord

Bæredygtig transport er en topprioritet for Transintertop Kft. Som speditører har de et stort ansvar for at passe på miljøet. De arbejder på at skabe bæredygtige og miljøvenlige løsninger i hele virksomheden. Det er et arbejde, der aldrig rigtig bliver færdigt. Det er en proces, der hele tiden udvikler sig. Et af de primære mål, de har forpligtet sig til, er en CO2-reduktion på 50% inden 2030. Mange initiativer er allerede blevet sat i gang, herunder erhvervelsen af EcoVadis Silver-certifikatet og etableringen af intermodal transportservice. I tråd med denne politik blev det besluttet at installere solceller på deres lastbiler.

En investering i fremtiden 

En repræsentant for Green Energy/MIPV.pro var til stede under installationen af de første solcelleløsninger på de to første lastbiler. En 165Wp solcelleløsning blev installeret på to Scania R-500 lastbiler. Samtidig blev Transintertop Kft. også certificeret af EUROPART som installationspartner for Green Energy/MIPV.pro's produkter. Servicechefen hos Transintertop Kft. Balàzs Gergely, fortalte om, hvorfor virksomheden havde valgt at installere solceller på deres lastbiler: "Vi har et klart mål om at reducere vores virksomheds udledning af C02. Det er derfor, vi altid er på udkig efter nye, innovative løsninger. Vi blev interesserede i Green Energy/MIPV.pro's løsning efter at have talt med vores kontaktperson hos EUROPART. Et af vores primære mål er at reducere brændstofforbruget, hvilket er gavnligt for både økonomien og miljøet. Derfor så vi en klar fordel i at blive certificeret som installationspartner, da vi har vores eget værksted og derfor også vil kunne tilbyde denne service til andre."

Vi ønsker Transintertop kft tillykke med monteringen. 

Læs mere om virksomheden her:  transintertop.hu

-

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy/MIPV.pro
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.047