23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kalibrering og test af 300+ detektorer

Geopals serviceteknikere udfører det årlige serviceeftersyn på universitet

I sidste uge var alle vores dedikerede serviceteknikere på servicebesøg på et universitet for at udføre det årlige serviceeftersyn.

De havde en ganske stor opgave foran sig - ikke mindre end 300+ detektorer fordelt på flere stationære anlæg og rigs skulle kalibreres og testes! Alle vores serviceteknikere arbejdede sammen på dette projekt, og de beskæftigede sig ikke kun med kompleksiteten af forskellige gasser som helium, oxygen, hydrogen, argon og nitrogen, men også med detaljerne i selve detektorerne.

Vores serviceeftersyn handler om præcision og sikkerhed, og derfor bliver hver detektor omhyggeligt kalibreret, testet og undersøgt for eventuelt nødvendig udskiftning af reservedele. Vores serviceteknikere går også lige så grundigt til værks ved test af alarmerne. Og vi skal hilse at sige, at når en alarm udløses, er der ingen tvivl; den lyder højlydt! Heldigvis havde vi på forhånd informeret vores kunde om dette for at undgå uventede afbrydelser og forskrækkelser.

Dette serviceeftersyn reducerer ikke kun risikoen for funktionsfejl og falske alarmer hos vores kunde, det garanterer også tryghed for alle medarbejdere og studerende, idet de ved, at deres arbejdsområder forbliver sikre.

Hvis du også ønsker at forbedre arbejdspladsens sikkerhed, så du og dine kollegaer kan arbejde sikkert og trygt, er du velkommen til at kontakte os. Vores team er her for at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe et sikkert og produktivt miljø. Din sikkerhed er nemlig vores prioritet!

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.046