23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pneumatiske cylindre i topkvalitet

Hos Maskinfabrikken Rational har vi mange års erfaring med fremstillingen af pneumatiske cylindre til mange forskellige former for erhverv.

Vores lokale fabrik i Rødovre giver os utrolig brede kompetencer, hvor vi selv kan fremstille alle nødvendige komponenter. Med mere end 50 års erfaring inden for branchen, kan vi sikre dig eller din virksomhed den helt rigtige løsning inden for pneumatiske cylindre. 

Siden starten af 2023 har vi forhandlet og fremstillet pneumatiske cylindre af mærket Cy.Pag. De er et italiensk firma, der siden marts 1995 har designet og fremstillet pneumatiske cylindre til industriel automation. Herefter er Cy.Pag. kun vokset, og de leverer i dag til forsyningsområder i 40 forskellige lande over hele verdenen. 

Vores samarbejde med Cy.Pag. gør, at vi kan imødekomme mange specielle behov og tilbyde kunderne en bred vifte af applikationer indenfor mange forskellige industrisektorer. Udover fremstillingen af ISO Norm cylindre, så er vi hos Maskinfabrikken Rational specialiseret inden for fremstillingen af specielle cylindre, der er egnet til mange forskellige anvendelser. Det betyder, at vi har mulighed for at servicere kunder inden for bilindustrien, fødevarer, tekstil, træbearbejdningsmaskiner, emballage og specialmaskiner for bare at nævne nogle få.   

Inden for pneumatik har vi kompetencer inden for stort set alle områder, og vi arbejder altid ud fra at reducere omkostninger, forbedre kvaliteten og øge produktiviteten.

Har du lyst til at høre mere om pneumatiske cylindre, og hvordan vi helt præcist kan hjælpe dig eller din virksomhed?

Tag et kig på vores hjemmeside lige her

Maskinfabrikken Rational Aps
Krogsbækvej 15
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39481804
P nummer: 1023517244

Kontaktperson

JS
Jørgen Spiegelhauer
Direktør
js@mfrational.dk

Send til en kollega

0.031