23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mange nye faciliteter i udvidet administration

For Haarup Maskinfabrik A/S ved Silkeborg har BASE Erhverv i hovedentreprise udvidet den eksisterende administration med 600 m2.

For Haarup Maskinfabrik A/S ved Silkeborg har BASE Erhverv i hovedentreprise udvidet den eksisterende administration med 600 m2, omfattende kælder med omklædnings- og badefaciliteter, server-, teknik-, rengørings- og arkivrum. På stueetagen er der indrettet kontorfaciliteter, toilet, garderobe og tekøkken. 

Indehaver, adm. direktør Hans Christensen, siger: -Lige siden min far etablerede fabrikken i 1964, har vi været totalleverandør af blandeanlæg til betonindustrien. Vi har altid sat en dyd i selv at producere mest muligt – det giver flere fordele, f.eks. styring af kvalitet og leveringstid, og ved udvikling og produktion er korte kommandoveje også at foretrække. 

-Jeg valgte BASE Erhverv som hovedentreprenør fordi jeg som leverandør til betonvare-industrien ønskede at bygge i betonelementer. Efter mange års rigtig godt samarbejde spurgte jeg en samarbejdspartner, om de kendte et godt og troværdigt entreprenørfirma. Da svaret var meget positivt, ringede jeg til BASE, siger Hans Christensen.

-Projektlederne har virkelig været nede i detaljen, og der har intet været at klage over efter afleveringen. I hele byggeperioden var projektlederen Jonas fra BASE Erhverv på byggepladsen stort set hver eneste dag. Og samarbejdet gik rigtig godt, så når vi bygger nyt engang i fremtiden, vil jeg spørge BASE igen, siger han.

-BASE Erhvervs projektleder Jonas Egeskov Jensen har styret projektet fint. Han holdt håndværkerne i gang hver dag, sørgede for at de kom til tiden, og at arbejdet blev koordineret indbyrdes mellem dem. Undervejs var der desuden byggemøder med relevante deltagere hver 14. dag. Og BASE Erhverv er også kommet med forslag til alternative løsninger, baseret på deres erfaringer.

-Vi har selv stået for el, varme og stålkonstruktioner, og koordineringen med vores egne folk fungerede fint. Byggeri er jo forskelligt, og normalt anbefaler jeg ikke entreprenører, da alle byggerier er forskellige, men at vi vil spørge BASE Erhverv om interessen for at bygge vores næste hal, må jo også være en anbefaling, siger Hans Christensen, indehaver og adm. direktør i Haarup Maskinfabrik A/S ved Silkeborg. 

Fakta om byggeriet:

  • Bygningen er opført i betonelementer for at signalere, at størsteparten af Haarup Maskinfabriks kunder i både Danmark og store dele af verden er betonelement- og betonvarefabrikker.
  • Udvidelsen er udført i hovedentreprise, hvor bygherren selv har stået for el, varme og stålkonstruktioner.
  • Byggeriet er 600 kvm og hertil kommer udvendige belægningsarealer for nye p-pladser, støttemure mv.
  • Byggeriet er opført, på rådgiversiden, i samarbejde med ENGELUND Arkitekter og Ingeniørgruppen Vestjylland. 

 

Læs hele bygherreudtalelsen:
baseerhverv.dk/haarup-maskinfabrik

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.048