23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GPA Flowsystem A/S Overtager forhandlingen af POLOPLAST på Det Danske Marked.

Storkøbenhavn, 1. september 2023 - Vi er glade for at kunne meddele, at GPA Flowsystem A/S får overdraget, forhandlingen af POLOPLAST på det danske marked fra 1. september 2023. Den strategiske aftale, om eneforhandling træder i kraft fra 1. december 2023, og markerer et stærkt samarbejde mellem GPA og POLOPLAST, med det formål at styrke begge brands på det danske marked.

GPA Flowsystem A/S Overtager forhandlingen af POLOPLAST på Det Danske Marked.

Glostrup/Storkøbenhavn, 1. september 2023 - Vi er glade for at kunne meddele, at GPA Flowsystem A/S får overdraget, forhandlingen af POLOPLAST på det danske marked fra 1. september 2023. Den strategiske aftale, om eneforhandling træder i kraft fra 1. december 2023, og markerer et stærkt samarbejde mellem GPA og POLOPLAST, med det formål at styrke begge brands på det danske marked.

Som eneforhandler af POLOPLAST vil GPA Flowsystem A/S være ansvarlig for at repræsentere det anerkendte produktnavn POLO-KAL® og udbyde POLOPLAST’s effektive rørsystemer af plastprodukter til forskellige industrielle formål. Denne aftale styrker også leveringskapaciteten til de mange kunder, der allerede benytter sig af POLOPLAST’s produkter, samtidig med at den imødekommer den forventede efterspørgsel i de kommende år.

Produktnavnet POLO-KAL® har en mangeårig historie på 60 år og symboliserer kontinuerlig innovation, pålidelighed og en konstant høj produktkvalitet, især når det gælder lyddæmpende plastafløbssystemer til bygninger.

POLOPLAST er kendt for at udvikle og producere plast-rørsystemer med høj effektivitet til forskellige applikationer. Med årtiers erfaring inden for flerlags-teknologi og kontinuerlig udvikling sikrer POLOPLAST-rørsystemerne en høj og stabil ydeevne. Produkterne lever op til de strengeste markedskrav og kvalitetsstandarder og repræsenterer værdier som sikkerhed, pålidelighed, holdbarhed, genanvendelighed, bæredygtighed og førsteklasses service.

”GPA har fået eneforhandlingen af Poloplasts produkter, efter et ønske om et samarbejde med en distributør, som kan give Poloplast det optimale fokus, styrke brandidentiteten og produkternes position på det danske marked. ”  CEO Alice Godderige, POLOPLAST GmbH & Co KG.

”GPA er stolte over at byde Poloplast velkommen som en stærk og fagligt kompetent samarbejdspartner. Vi ser frem til at øge vores lagerkapacitet for at imødekomme den forventede stigning i efterspørgslen og fortsætte vores engagement i at levere kvalitetsprodukter og førsteklasses service til vores kunder.” CEO Allan Nelbom, GPA

Læs mere her

For yderligere information, kontakt:

Pressekontakt: Allan Nelbom

Telefon: +45 4386 0300

E-mail: an@gpa.dk

GPA Flowsystem A/S
Paul Bergsøes Vej 8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37152994
P nummer: 1020809287

Kontaktperson

AN
Allan Nelbom
Adm. Direktør
+45 43860300 marketing@gpa.dk

Send til en kollega

0.062