23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dødsfald

Poul Erik Nielsen, en vellidt kollega og anerkendt specialist i forsyningsbranchen, er gået bort. Poul Erik døde lørdag den 26. august og bisættes lørdag den 2. september. Alle i hans netværk er velkomne til bisættelsen og efterfølgende kaffe og kage.

Udløber
30. september 2023

Det er med vemod og tristhed, at Spangenberg & Madsen hermed må meddele, at vores erfarne og værdsatte kollega, seniorrådgiver og eltransmissionsspecialist, Poul Erik Nielsen, efter et ildebefindende afgik ved døden lørdag den 26. august.

Poul Erik Nielsen blev ansat hos Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma den 1. oktober 2022 som seniorrådgiver, efter en lang karriere i el- og forsyningsbranchen, hvor han havde oparbejdet indgående specialistviden indenfor el og transmission, og han var efterspurgt af såvel kunder som kolleger for sine stærke faglige kompetencer, og kendt for altid at have en god løsning - og en lun personlighed.

Hos Spangenberg & Madsen havde vi desværre kun glæde af hans selskab og stærke kompetencer indenfor højspænding og eltransmission/stationsanlæg i knapt et år, men flere af kollegaerne har haft fornøjelsen igennem flere årtier, gennem tidligere ansættelser og fælles opgaver på tværs af branchen.

Kollegaerne sætter ord på deres relation til Poul Erik
Steen Beck Nielsen, afdelingsleder i Infrastruktur & Industri, har kendt Poul Erik i  35 år, siden dengang han selv var ny ingeniør i branchen. Steen siger om Poul Erik:

  -  Poul Erik var for mig en god og varm kollega, der altid var villig til at øse af sin store viden omkring højspænding og -teori. Derfor var jeg rigtig glad, da han sagde ja tak til at komme til S&M for et lille års tid siden, for at medvirke til opbygningen af afdelingen Infrastruktur & Industri.

  -  Poul Eriks venlige og humoristiske tilgang parret med hans store og brede faglighed inden for specielt el-transmission, gjorde ham hurtigt til en skattet kollega både blandt de unge kræfter i firmaet, men også hos den mere erfarne del.

  -  Poul Erik nød virkelig at få lov at arbejde med de faglige områder han holdt af, hvor han virkelig kunne gøre en forskel og følte et stort ansvar for at øse af sin viden. Og en god faglig historie fra gamle dage var der ofte plads til i pauserne – ofte fortalt med et glimt i øjet. Han vil være savnet.

Sven Tommy Salwin, seniorrådgiver og kollega i afdelingen for Infrastruktur & Industri, fortæller: 

 -  Jeg lærte Poul Erik at kende tilbage i halvfjerdserne, hvor han var i SEAS og jeg var i Københavns Belysningsvæsen, og vi havde nogle elforsyningsprojekter, vi arbejdede sammen om. Derefter var vi væk fra hinanden nogle år, og havde ikke kontakt i omkring 10 år, fordi vi var i hver vores … og så sker der det meget fantastiske … Lykken ville at Spangenberg & Madsen havde brug for os begge to, og så mødtes vi her igen og knyttede meget hurtigt tætte bånd. Det gamle venskab blussede op igen og fik ny energi … 

  -  Poul Erik var specialist i sine ting og jeg i mine, og ofte passede vores projekter rigtigt godt sammen og flettede sig ind i hinanden … Han havde et fantastisk godt ry ude hos kunderne. Han var god til at sætte en god stemning og havde altid en professionel løsning samtidig med at han havde smilet på læben. Også i alvorlig sammenhæng, så havde han altid en god historie med, der løsnede op for det alvorlige og gav mere luft i smilet. Det er et meget stort tab, for hans børn og børnebørn, for mig personligt og rent fagligt. Vi holdt rigtigt meget af ham – det har jeg også sagt mange gange til ham – og vi savner ham allerede, slutter Sven berørt.

Alle i hans netværk er velkomne til at deltage i bisættelsen, lørdag den 2. september
Efter aftale med Poul Eriks familie skal vi hermed oplyse, at alle i Poul Eriks netværk er velkomne til at deltage i bisættelsen, der finder sted lørdag den 2. september kl. 14:00  i Fensmark Kirke. Der bydes derefter på kaffe og kage i Gulerodshuset.


Spørgsmål kan rettes til Spangenberg & Madsen på tlf. 43 44 60 00.

 

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20436190
P nummer: 1004306491

Kontaktperson

Steen Beck Nielsen
Afdelingsleder, Infrastruktur & Industri
+45 29699911 stbn@sogm.dk

Send til en kollega

0.047