23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Betech på HI-23: Solide løsninger til hele industrien

Vil du være sikker på at få den optimale løsning til din virksomhed, når det gælder industripakninger, tætninger, støbte gummidele og andre polymer-baserede produkter? Så få en gratis adgangsbillet og kig ind hos Betech på HI-messen i Herning.

Udløber
31. juli 2024

Det kan være dyrt at vælge forkerte komponenter. Betech har leveret løsninger til industriprodukter, maskiner og anlæg i over hundrede år - og vi kender også vejen til at forbedre jeres produkt.

Vi giver den rette rådgivning, så du får en løsning, der passer til jeres behov. Alt dette kan du se og høre mere om, når du besøger os på HI Tech & Industry Scandinavia i dagene 3.-5. oktober 2023.

Du finder Betech på stand 9726 i hal M.

Kunder og andre fagfolk i industrien kan få gratis entre til HI-messen -   Se hvordan på Betechs hjemmeside


Solide løsninger til alle grene af industrien
Betech er din specialist i tekniske elastomer- og polymerbaserede produkter som flangepakninger, flade maskinpakninger, tætninger, ekstruderede profiler, støbte gummidele, beskyttende bælge og vibrationsdæmpere – både i henhold til internationale standarder og i kundernes individuelle design.

Medico, pharma og biotek, fødevareindustri, automation, maskiner og motorer, energi, offshore, proces- og marineindustri er nøglesegmenter blandt vores mange teknologikunder, der betjenes fra fire lokationer: København (DK), Esbjerg (DK), Tromsø (NO) og Qingdao (CN).

Produktløsningerne fremstilles hovedsageligt på vores egne fabrikker – og kunderne får derfor en direkte og effektiv adgang til vores erfarne personale og kompetencer inden for materialevalg, produkt- og værktøjsdesign og de mange forskellige fremstillingsmuligheder.

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047