23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Anlæg der har forbedret arbejdsmiljø og sikrer kundens kvalitet af produkter!

En af Technors kunder skulle have opført nye produktionsbygninger med en række punktudsugninger fra deres anlæg for plastproduktion. I tillæg ønskede de et centralt støvsugeranlæg med flere sugepunkter placeret i produktionen. Enkelte støvtyper som opstår under deres produktion er eksplosionsfarlige, hvorfor begge anlæg er leveret med fuld ATEX beskyttelse.

Technor er netop blevet færdige med  et procesudsugning samt støvsugeranlæg fra plastproduktion til medicinal industrien.

Procesventilation installeres  med flere sugepunkter for bortventilering af støv fra sammenblanding af de produkter der indgår i produktionen. I tillæg hertil installeres sugearme så det er muligt at få udsugningen helt hen til forureningskilden. Selve filteranlægget er udført med komplet elinstallation samt opfylder alle krav iht. ATEX direktivet.

Filteranlægget er med trykluftrensning samt opsamlingsspand for støv. Anlægget er koblet sammen med kundens eksisterende filteranlæg via bypass spjæld som gør det muligt at have kontinuerlig drift, selv under servicering af et af filtrene. Hele anlægget er koblet op mod kundens skada system for nem overvågning og styring.

Til støvsugeranlæget er der ligeledes opstillet et centralt placeret støvsugeranlæg som gør det nemt at holde produktionslokalerne rene og samtidig overholde kravene fra ATEX direktivet. Dette filteranlæg er trykluftrenset og kan styres centralt fra et betjeningspanel i produktionshallerne. Der er monteret politifilter mellem vakuumpumpe og hovedfilter for at beskytte pumpen hvis der opstår en filterbrist.

De to anlæg har resulteret i at anlæggene bortventilerer effektivt støv og gasser fra produktionen samtidig med at medarbejderne nemt kan holde produktionslokalerne pæne og rene, alt sammen noget som højner kvaliteten af kundens produkter samt forbedrer arbejdsmiljøet for medarbejderne.

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

MS
Morten Sørensen
Projektingeniør
+45 31181333 mohs@technor.dk

Send til en kollega

0.062