23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Første NitroCube i Danmark – egenproduktion er vejen frem

Uafhængig af gaspriser og store besparelser? Ja, det lyder næsten for godt, men det er faktisk det, som Ålsrode Smede & Maskinfabrik oplever, efter vi har installeret en NitroCube hos dem.

Den første NitroCube på dansk jord er blevet installeret i Grenaa. Ålsrode Smede og Maskinfabrik har nemlig investeret i sådan et nitrogensystem og producerer nu nitrogengas til deres fiberskærer i produktionen. En løsning, der både er god for miljøet og en god forretning.

- Jeg forventer en besparelse på 90 procent. Det ligner en god forretning, siger Brian Basse, direktør og indehaver af Ålsrode Smede & Maskinfabrik, der har produceret nitrogen siden maj 2023. 

Du kan læse mere om NitroCube hos Ålsrode Smede & Maskinfabrik her

 

En nem og pålidelig kilde til nitrogen

En NitroCube kan producere nitrogen 24 timer i døgnet alle årets dage. Det er en plug and play-løsning, der kun kræver strøm og trykluft – så man kan altså hurtigt være selvkørende, når det gælder nitrogenproduktion til fiber- og laserskærer. Når man producerer sit eget nitrogen i den renhed og mængde, som laserskæreren har brug for on site, kan besparelserne være meget store - og man undgår spild.

- Der er over 1.200 NitroCubes installeret på verdensplan, og det er med til at understrege produktets potentiale. Derfor er det også med stor fornøjelse, at vi nu har installeret den første på det danske marked, fortæller Carsten Sørensen, der sidder med projektsalg af trykluft og nitrogen i Elektro Gruppen.

Anvender du laserskærer i din produktion?

 

Fokus på bæredygtig fremtid

Ålsrode Smede og Maskinfabrik har aldrig været bange for at gå forrest, når der drejer sig om miljøbevidste investeringer. Virksomheden har rødder tilbage til 1978 og har udviklet sig til en stor og velkørende virksomhed i Grenaa – lige på Danmarks næsetip.

- Vi leder hele tiden efter nye tiltag, der kan være med til at styrke vores miljøprofil – og være sund økonomisk fornuft. Det lovede Elektro Gruppen, at vi kunne opnå ved at producere eget nitrogen i stedet for at få det leveret fra en ekstern leverandør, siger Brian Basse, direktør og indehaver af Ålsrode Smede & Maskinfabrik.

 

Er du nysgerrig på mere om NitroCube? Carsten er klar til at hjælpe

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.078