23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimering af Naturgasflow: Skræddersyede Løsninger fra Granzow A/S og MAXIMATOR

Står du over for udfordringer med at øge trykket i din gasinstallation? 

Udløber
29. august 2027

Hos Granzow A/S forstår vi vigtigheden af at tilpasse løsninger til dine unikke behov. Sammen med vores pålidelige partner, MAXIMATOR, arbejder vi hårdt for at levere effektive og specialdesignede løsninger, der skubber dine industrielle processer til nye højder.

Optimering af Naturgasflow: 
 
For nylig blev vi udfordret af en kunde, der ønskede at øge deres naturgastryk fra 2 bar til 3,5 bar i deres eksisterende system og vi var klar til at tackle den. Ved at udnytte vores ekspertise og samarbejde med MAXIMATOR designede vi en innovativ løsning, der løftede kundens naturgasstrøm til det ønskede niveau.
 
Vi arbejdede i tæt samarbejde for at identificere den bedst egnede løsning til deres specifikke anvendelse. Resultatet? En skræddersyet booster station fra MAXIMATOR, der ikke kun opfyldte, men overgik kundens forventninger.
 
Denne state-of-the-art booster station, drevet af pneumatik, viste sig at være den perfekte løsning. Med et imponerende trykforhold på 1:2 og evnen til at øge trykket op til 4 bar, løftede den naturgasstrømmen uden problemer. Den automatiske stopfunktion ved målet for trykket og den automatiske genstart ved trykfald sikrede fejlfri drift og minimal vedligeholdelse.
 
Vores mål er at skabe merværdi for vores kunder, og denne succesberetning er et bevis på vores engagement. Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede løsninger, der forbedrer ydeevnen og levetiden for industrielle systemer. Sammen med MAXIMATOR fortsætter vi med at drive teknologisk fremgang og levere løsninger, der omdanner udfordringer til muligheder.

Kontakt Granzow A/S.
Har du har brug for en skræddersyet løsning, så tager vi gerne en snak med dig om mulighederne for optimering.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048