23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En lille sommerhilsen fra os hos Adding Engineering

Aktivitetsniveauet er højt hos os her efter sommerferien, hvor vi nu er godt i gang med at lægge puslespillet med kundernes nye opgaver i 3. kvartal og 2. halvår, og hvem af kollegaerne, der løser dem på bedste vis.


Vi siger også velkommen til flere dygtige kollegaer, så vi med 60 engagerede medarbejdere, er klar til at hjælpe vores mange kunder med at gennemføre deres spændende projekter.

Adding Engineering er kendetegnet ved at være ”Hands on”, og vi påtager os opgaver bl.a. inden for el- og maskinkonstruktion, samt teknisk projektledelse, inden for sektorerne energi, proces og produktion.

Desuden er der mulighed for at trække på vores team af dygtige medarbejdere, der arbejder med optimering af interne arbejdsprocesser, projektmodeller, indkøb og ERP-systemer.

Sommerens mange hændelser udløst af ekstremt vejr, har kun understøttet vores beslutning om, at bidrage yderligere til den grønne omstilling.

Så vi er også stolte af, at over 50% af vores aktiviteter ligger her. Det er alt fra metanolanlæg, brintanlæg, vindmølleprojekter, biogas, varmepumpeudvikling til udfasning af gasturbiner på offshore-platforme, der i stedet skal have Combined Cycle-varmegenvindingsanlæg med dampturbiner.

Samtidig har vi rigtig mange engineering-opgaver på andre anlægstyper.

www.adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.078