23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian indfører 16 ugers forældreorlov globalt

Med minimum 2 uger til fædre

Prysmian Group lancerer en opdateret global forældrepolitik, for at støtte nye forældre med at opnå en optimal balance mellem arbejde og privatliv, i det nye kapitel af deres liv.

Hovedtrækkene i den nye globale forældrepolitik omfatter en forhøjelse af minimum forældreorlov for mødre og for primære omsorgspersoner fra 12 til 16 uger med fuld løn og indførelse af en 2-ugers minimum forældreorlov for fædre og sekundære omsorgspersoner med fuld løn. 

For at støtte forældreskabet, har Prysmian også forpligtet  sig til at give en babybonus for hvert barn, der udbetales til nye forældre – inklusiv for adoption og enlige forældre.

Ydermere vil Prysmian øge indsatsen for "Leave and Back to Work”, som er et støtteprogram for alle mødre og primære omsorgspersoner, de første par måneder når de begynder igen på arbejdet. Dette sikrer en gradvis og vellykket tilbagevenden via et dedikeret trænings-, mentor- og rådgivningsprogram.

Gennem denne nye forældrepolitik sigter Prysmian Group mod at sætte en global minimumsstandard med fokus på aspekter som velvære og inklusion. Politikken er allerede værdsat af de ansatte globalt, , især i USA, hvor Prysmian har et stort fodaftryk med mere end 6.000 ansatte.

“Prysmian Group har stor fokus på mangfoldighed, lighed og inklusion for at sikre en korrekt balance mellem arbejde og privatliv for alle sine medarbejdere. Derfor støtter vi nye forældre og anerkender den store værdi af forældreskab,” udtalte Fabrizio Rutschmann, Chief HR Officer hos Prysmian Group. 

Prysmian Group Denmark A/S
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.031