23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv klogere på bæredygtig byudvikling

Kom og vær med når vi i løbet af to spændende dage sætter fokus på sammenhængen imellem infrastruktur, trafik, mobilitet og en bæredygtig byudvikling.

Kom og vær med når vi i løbet af to spændende dage sætter fokus på sammenhængen imellem infrastruktur, trafik, mobilitet og en bæredygtig byudvikling.

Det sker på byplanlægning og -udviklingskonferencen, Sustainable Infrastructure, den 21. & 22. november, hvor du hører om mulighederne og udfordringerne i byplanlægning, når det kommer til at udvikle byer, hvor bæredygtighed og mobilitet går op i en højere enhed. 

På konferencen bliver du klogere på det strategiske arbejde med bæredygtighed og infrastruktur, og du får inspiration til, hvordan dit næste byudviklingsprojekt kan blive smartere og samtidig understøtte den grønne omstilling. 

Programmet er spækket med ekspertoplæg, casestudies og spændende diskussioner, som giver dig ny viden og værktøjer til at løfte kvaliteten i dit eget arbejde.  

 

Du kan bl.a. glæde dig til at høre: 

  • Finn Bloch, underdirektør - nye grønne værksteder, DSB, når han fortæller om de vigtigste punkter i planen frem mod et mere simpelt, effektivt og bæredygtigt DSB.
  • Henrik Vincentsen, administrerende direktør, Femern, som bringer os helt tæt på verdens længste sænketunnel, giver en status på projektet og på, hvordan anlægsprojektet bidrager til den grønne omstilling.
  • Kristian Winther, associate, architecture, Arup, som giver eksempler på hvordan mindre - men innovative - delprojekter kan anvendes til at udforske og afprøve bæredygtige konstruktioner på store infrastrukturprojekter.
  • Sara Wille-Garvin, leder af byudvikling & mobilitet, Gottlieb Paludan Architects, som sætter fokus på, hvordan arkitekter kan bidrage til mere bæredygtig mobilitet.
  • Heidi Hjort Thuesen, market director sustainable cities, Arkitema, som sætter dig ind i Arkitemas idéer om, hvordan infrastruktur og mobilitet i vores byer kan se ud i fremtiden.

Se de mange andre inspirerende talere i programmet her.

 

Få sat fokus på digital og intelligent byplanlægning – Tilmeld dig her

Building Green / Insight Events ApS
Silkegade 17, st.
1113 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047