23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Banedanmark laver rammeaftale med DAV NORDIC

DAV NORDIC har vundet sin første store rammeaftale med Banedanmark. I løbet af efteråret skal de levere 250 perronmaster med indbygget højttaler til 4 stationer.

Plan90 hedder masten, som anvendes til annoncering af udgående og indkommende tog samt skiltning af perronnavn. Masten er en cylindrisk stålmast på 3,7 meter med indbygget højttaler. Højttalerenheden monteres inde i selve masten, og der laves perforeringer til lyden. Banedanmark står selv for montage af masterne, som skal anvendes på Middelfart, Nr Aaby, Frederikshavn og Vejle station.

DAV NORDIC har tidligere leveret en lang række trafikforanstaltninger til Banedanmark herunder støjskærme, autoværn og master til flere andre formål. Det er imidlertid første gang, der leveres så stor en ordre.

DAV NORDIC – Danmarks førende leverandør

DAV NORDIC er Danmarks førende leverandør af master. Der tilbydes et stort og varieret program af master inden for stål og aluminum. Masterne anvendes til belysning på veje, stadions, parkeringsarealer, perroner og havnearealer samt til skiltning og signallys. Der er dertil et stort sortiment af arkitekttegnede designmaster, hvor æstetik og forskønnelse er i fokus samt et sortiment af eftergivelige master, der sikrer maksimal trafiksikkerhed. Se mere her.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.031