23948sdkhjf
Del siden
Annonce

B&W leverer skræddersyet levetidsforlængelse til Kronospan

Korrosionsbeskyttelse i form af et tyndt lag påsprøjtet Inconel med keramisk coating ovenpå samt to nye kritiske komponenter har givet den 40 år gamle kedel nyt liv.

Noget af det allervigtigst, vi gør, før vi anbefaler en løsning, er at lytte. Det gør vi for bedst muligt at forstå vores kunders mål og begrænsninger. Faktorer såsom anlægsydelse, budget, nedetid og forventet levetid for anlægget varierer ofte, og det skal vores løsning også. 

Vi har for nylig udført arbejde på Kronospans biomassefyrede anlæg på Djursland. Det er et energianlæg med mere end 40 år bag sig. 

Kronospan ønskede korrosionsbeskyttelse, men havde ikke brug for den langtidsholdbare standard Inconel-belægning. Derfor leverede vi 0,5 mm Inconel med en keramisk belægning ovenpå i stedet for de gængse 2 millimeter svejst Inconel. 

Ud over korrosionsbeskyttelsen af fyrrummet, var der også brug for en ny economiser og en ny luftforvarmer. Pladsen var ekstremt trang, så vi udførte en 3D-scanning for at sikre, at der var plads nok.

___

Kronospan er leverandør af spånplader til førende trælaster og grossister samt til ledende møbel- og inventarproducenter. Mere end 90 % af Kronospans råvarer er udtjent træ. Resten er udtyndingstræ fra danske skove og fraskær fra træindustrien. Procesenergien kommer primært fra det træ, som ikke kan bruges, for eksempel bark, trærester og frasorteret træ.

___

Flere case-stories på B&W's website (på engelsk) 

Babcock & Wilcox Renewable Service A/S
Energivej 16
6670 Holsted
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39134268

Kontaktperson

JPH
Jef Poulsgaard Hansen
Commercial Director
+45 20101353 jphansen@babcock.com

Send til en kollega

0.047