23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere end 17.000 besøgende på messen i 2021 tager ikke fejl – HI er the place to be.

Og i år er ingen undtagelse! Som besøgende på HI-messen i år kan du glæde dig til at gå på opdagelse i 12 haller, møde flere end 550 udstillere og blive inspireret af højaktuelle indlæg og et super skarpt aktivitetsprogram.

Du kan blandt andet se frem til at opleve:

  • Technomania – årets største teknologievent – der i år byder på intet mindre end 32 nytænkende oplæg fra Danmarks største eksperter indenfor Power-to-X, Cobots, AI, rumfart, cybersikkerhed, robotter, digitalisering, bæredygtig ledelse og meget mere.
  • Oplev alt inden for 3D-teknologi på eventområdet 3D TECH i hallerne J og K.
  • Som noget nyt i år kan du også opleve DM i 3D print, hvor elever fra landets erhvervsskoler kæmper om titlen DM i 3D-Print. 
  • På The Smart Company kan du opleve nogle af markedets førende virksomheder fremvise de nyeste teknologier inden for digitalisering af produktionsprocesser, lagerstyring, logistik og forsyningskæder, mv.
  • Smut forbi DI Produktions eventområde, hvor der er rig mulighed for netværk, inspiration og faglige indlæg indenfor DI Produktions tre mærkesager; grøn omstilling, arbejdskraft i verdensklasse og digitalisering og automatisering.
  • Besøg Svejsecaféen i Hal C, hvor du kan opleve højaktuelle indlæg med fokus på svejsning inden for tematikkerne: materiale, produktivitet og bæredygtighed.
  • HI- Award – vær med når vi finder vinderen af dette års HI Sustainable Development Award, onsdag 4. oktober i Hal F.
  • Til International Food Contest i Hal D kan du udforske et væld af mejeriprodukter sammen med en udstilling af det nyeste inden for maskiner, emballager og udstyr med fokus på levnedsmiddelindustrien.

Læs mere om alle aktiviteterne her

Gå ikke glip af HI-messen, 3.-.5. oktober i MCH Messecenter Herning. Hiv fat i din leverandør/samarbejdspartner allerede i dag og få en invitationskode, der giver GRATIS adgang.

Billet til HI-messen finder du her 

HI Tech & Industry Scandinavia
Vardevej 1
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark

Kontaktperson

TN
Tilde Nørrelykke
tlj@mch.dk

Send til en kollega

0.051