23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Power management-virksomhed åbner nyt nordisk supportcenter

Den europæiske energiomstilling tager fart. Derfor slår power management-virksomheden Eaton dørene op for et supportcenter i Estland, der skal hjælpe kunder i Norden og Baltikum med omstillingen til et CO2-neutralt energisystem.

Eaton er lige nu i stærk vækst og oplever især stigende efterspørgsel på bæredygtige energilagringssystemer og intelligente UPS-løsninger, der kan hjælpe deres kunder ind i en grønnere fremtid.

Virksomheden er blandt andet i gang med opførelsen af en ny UPS-fabrik i Finland, der skal styrke elektrificeringen af Europa. Og nu investerer virksomheden også i et nyt supportcenter i Estlands hovedstad, Tallinn.

"Vi er stolte af at udvide vores nordiske og baltiske tilstedeværelse og kunne tilbyde vores kunder den bedste rådgivning, når det kommer til at klæde virksomheder på i deres omstilling til en CO2-neutral fremtid. Samtidig bygger vi videre på vores stærke lokale arv og lever op til vores forpligtelse til en bæredygtig fremtid,” siger Lina Schou Nyholm, Inside Sales & Technical Support Manager hos Eaton.

Eaton har en stærk vidensbase i de nordiske og baltiske regioner og har blandt andet haft datterselskaber med 560 ansatte siden 1960'erne.

Eatons nye supportcenter åbner den 1. september 2023.

www.eaton.dk

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.031