23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor er servicetekniker Dennis kravlet under et skab?

Dennis udfører det halvårlige serviceeftersyn hos en af Geopals kunder, hvor de anvender propan, som er en meget brandfarlig gas!

Da propan er tungere end luft, synker det og samler sig nær gulvet. Derfor er korrekt placering af gasdetektoren afgørende - og derfor har vi placeret vores gasdetektor under skabet og tæt på gulvet, hvor propan har en tendens til at ophobe sig.  Af den grund har Dennis kravlet under skabet for at udføre et grundigt serviceeftersyn.

Hvis du, ligesom vores kunde, arbejder med propan, anbefaler vi, at du følger disse sikkerhedsråd for at sikre både din egen og dine kollegers sikkerhed:

  • Regelmæssige eftersyn: Ligesom vores kyndige servicetekniker, er regelmæssige serviceeftersyn nødvendige. Ved at sikre, at gasdetektorerne fungerer efter hensigten, undgår du fatale konsekvenser ved et eventuelt udslip.
  • Ventilation: Hvis du bruger propan-apparater indendørs, så skal du sørge for tilstrækkelig ventilation for at forhindre ophobning af gas. God luftcirkulation hjælper med at sprede potentielle udslip og opretholder samtidig en sikker atmosfære.
  • Rygning forbudt: Ryg aldrig i nærheden af propan-apparater eller nær opbevaring af propan. Propan er yderst brandfarligt, og selv en lille gnist kan føre til alvorlige ulykker.
  • Hold alle informeret: Uddan alle medarbejdere om propan og sikkerhed. Bliv velkendt med lugten af propan (lugter som rådne æg) og forstå, hvad man skal gøre i tilfælde af udslip. Det kan være livsafgørende.
  • Nødkontakter og evakuering: I tilfælde af et gasudslip, evakuer øjeblikkeligt og lad døre samt vinduer stå åbne. Anvend ikke elektriske apparater eller lyskontakter, der kan skabe en gnist. Ring til relevant personale, beredskabstjenester samt til din leverandør af gasalarmer.

Sørg for, at du kan krydse alle de førnævnte sikkerhedsråd af for at opretholde et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os.

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047