23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HI 2023: 40 år med overspændingsbeskyttelse

40 år som en af verdens førende producenter af lynstrømsafledere (transientbeskyttelse) og komponenter til overspændingsbeskyttelse

Udløber
6. oktober 2023

Phoenix Contact er en af verdens førende producenter af lynstrømsafledere (transientbeskyttelse) og komponenter til overspændingsbeskyttelse – og har været det i 40 år. 
 
Phoenix Contact udviklede sin første beskyttelsesenhed til signalgrænseflader tilbage i 1983. Virksomhedens historie med overspændingsbeskyttelse startede med udviklingen af UFB overspændingsbarrierer. Allerede dengang var disse komponenter i stand til at begrænse støj forårsaget af induktive og kapacitive koblinger i signallinjer. Blot to år senere blev de første beskyttelsesenheder til netforsyningsbeskyttelse introduceret. Valvetrab, Plugtrab og Termitrab er produktnavne, som stadig findes i produktprogrammet. Teknologien i disse produkter er altid blevet tilpasset til tidens krav. I 1993 blev de første gnistgab udviklet, som var i stand til sikkert at håndtere den enorme energi i lyn. Nu – flere udviklingstrin senere – er selv lynstrømsaflederne (transientbeskyttelse) små og kraftige og overgår tydeligt de første gnistgab hvad angår performance. Samtidig er den totale bredde blevet reduceret mange gange. 
 
I dag tilbyder Phoenix Contact en egnet løsning til alle applikationer. Et dedikeret team, grundlæggende research i virksomhedens eget højspændingslaboratorium og på universiteter samt deltagelse i forskellige komiteer har banet vejen til at blive teknologisk førende inden for overspændingsbeskyttelse og lynstrømsafledere. Men vigtigst af alt: systemer, bygninger og komponenter er beskyttede. 

Oplev vores løsninger inden for overspændingsbeskyttelse på HI 2023, stand E4040.

Mere information om overspændings- og lynbeskyttelse

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

Theis Lausten
Product Manager
tlausten@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.111