23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker adgang til video-overvågningsløsninger

Pålidelige forbindelser er meget vigtige for at sikkerhedsfirmaer kan komme i forbindelse med videoløsninger og transmittere video om nødvendigt. Remote adgang til videoudstyr er vigtige for at sikkerhedsfirmaer kan administrere og monitorere deres udstyr overalt på et vilkårligt tidspunkt. Remote adgang giver firmaerne god mulighed for hurtig hjælp til ethvert teknisk problem som f.eks. fejl på et kamera. Sikker remote adgang til mange systemer er lidt sværere, end det var engang. Engang var det nemt at anvende et simkort med en offentlig statisk IP-adresse, men denne løsning er ikke længere sikker – og heller ikke let tilgængelig. Vi har forskellige muligheder for at hjælpe med etablering af et sikkert netværk, som vil give let remote adgang til de forskellige installationer.

Ved hjælp af en RUT360 industriel router som inkluderer RutOS operativsystem fra Teltonika er det enkelt at konfigurere en kundetilpasset port og tilknytte kunden til netværket via private IP-adresser.

Netværket fra RUT360 LTE Cat 6 routeren giver hastigheder op til 300 Mbps med carrier aggregation.

En RUT360 router har mulighed for at foretage load balancing, så trafikken kan fordeles korrekt. Med support fra RUT360’s WAN failover feature, kan routeren automatisk skifte til en backup forbindelse hvis den primære forbindelse skulle blive  afbrudt.

Læs mere om dette her.

DeltaM2M ApS
Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30814975
P nummer: 1013575157

Kontaktperson

Torben Deleuran
Direktør
+45 48480148 tad@deltaM2M.dk

Send til en kollega

0.047