23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Awards: Printklemmen SPT modular er dobbelt vinder

Hele to priser til SPT modular

Printklemmen SPT modular fra Phoenix Contact gjorde et stort indtryk på juryen ved to prisuddelinger: i slutningen af marts blev printklemmen tildelt prisen Gold Stevie Winner ved German Stevie Awards 2023 i kategorien ”Business Technology Solution – Manufacturing Solutions”. I maj modtog printklemmen også German Innovation Award 2023 i kategorien ”Special Mention”. 
 
Med sit gennemtænkte design tilbyder SPT modular en løsning til producenter, som kræver skræddersyede tilslutningsløsninger. Med printklemmen sørger digitalisering for en hurtig produkttilgængelighed, nem håndtering og et nærmest ubegrænset antal mulige kombinationer. For at opnå dette har Phoenix Contact implementeret den første end-to-end digitale proceskæde fra konfigurator til produktion. Konfiguratoren fungerer som et kontrolelement for den efterfølgende proces. Den har en intuitiv betjening med drag-and-drop og guider brugeren gennem de forskellige muligheder som del af konfigurationens logik, så der er ikke behov for installation af software. Konfiguratoren er tilgængelig online på Phoenix Contacts hjemmeside, så brugere kan begynde at designe deres skræddersyede klemme med det samme.
 
German Stevie Awards er en erhvervspris på tværs af industrier, som hædrer fremragende præstationer af virksomheder i de tysktalende dele af Europa. I alt har juryen gennemgået mere end 400 ansøgninger.
 
German Innovation Award hædrer produkter, teknologier og services, som går innovative veje og tilbyder løsninger samt udmærker sig ved deres merværdi for brugerne og miljøet.
 

Mere info om SPT modular

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

AT
Anders Tvede
Marketingkoordinator
atvede@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.046