23948sdkhjf
Del siden
Annonce

M12 hybridstik til Single Pair Ethernet

Det kraftige M12 hybridstik i Onepair serien til Single Pair Ethernet (SPE) er fundamentet for krævende IIoT applikationer og det næste niveau for industriel automation.

Med det kraftige M12 hybridstik i Onepair serien til Single Pair Ethernet (SPE) støber Phoenix Contact fundamentet for krævende IIoT applikationer og det næste niveau for industriel automation.

SPE stikket kombinerer data og effekt i et system. Med to kredsløb på 2 x 8A og op til 63 V er overførselshastigheder op til 1 Gbps mulige. Med det innovative hybriddesign til data- og signaloverførsel sparer SPE plads. Helt i tråd med tendensen mod miniaturisering tilbyder den reducerede vægt og systemets enkelhed kunder helt nye applikationsområder og muligheder for at spare omkostninger. Stikket blev udviklet baseret på den internationale, producentuafhængige standard IEC 63171-1 og tilbyder på den måde brugerne et fremtidssikret design-in.

Uanset om det er processer, fabrikker eller øvrige bygninger, der skal automatiseres, kan kunderne med den pålidelige SPE tilslutningsteknologi udnytte det nye potentiale ved digitalisering. M12 hybridstikkene er robuste og egnede til krævende applikationer som industriel anvendelse i felten.

Meget mere information

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

AT
Anders Tvede
Marketingkoordinator
atvede@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.031