23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Båndviklede værktøjer til metalformgivning

STRECON udvikler, producerer og sælger højstyrke forspændingsværktøjer fremstillet ved båndvikling. Værktøjet, også kendt som STRECON båndarmeringer, anvendes i applikationer med meget høje belastninger, f.eks. til koldpresning af komponenter.

De båndviklede værktøjer er dobbelt så stærke som standard værktøjer lavet af stål og kan både forbedre og optimere den radiale og aksiale forspænding af matricen, mens de forbliver fuldt elastiske.

De unikke produktegenskaber medfører en forbedret ydeevne og længere levetid for matricen, og STRECON båndarmeringen kan anvendes flere gange selv under ekstremt høje procestryk.

De fleste kunder har reduceret værktøjsomkostningerne med 20% eller mere ved at anvende STRECON båndarmeringer, og de kan både anvendes i specielle applikationer og til masseproduktion.

Forspændingsværktøjet kan anvendes på vertikale og horisontale pressemaskiner.

Læs mere om båndarmeringerne fra STRECON her.

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på mail info@strecon.com

__________________________

STRECON A/S er en ledende udvikler og producent af båndviklede, højstyrke værktøjs- og maskinkonstruktioner, der anvendes til forskellige industrielle formål. I de senere år har STRECON taget en ledende position i udvikling og fremstilling af et robotbaseret maskinsystem til højpræcisionspolering af form- og presseværktøjer til industrien. Virksomhedens tredje hovedområde er udvikling og fremstilling af industrielt specialudstyr til enkeltkunder. 

Læs mere om STRECON på www.strecon.com

STRECON A/S
Stødagervej 5
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25821505
P nummer: 1008177887

Kontaktperson

LH
Lena Haugaard
Marketingkoordinator
+45 74 48 77 88 lha@strecon.com

Send til en kollega

0.046