23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fredrik Haglund udnævnt til koncerndirektør i Tibnor

Nuværende Head of Tibnor A/S, Fredrik Haglund, er fra 1. Juli 2023 udnævnt til koncerndirektør for Tibnor. Nuværende koncerndirektør Kimmo Väkiparta har efter eget valg besluttet at forlade Tibnor.

Udløber
1. juni 2023

Fredrik Haglund har været i Tibnor siden 2008 og i ledelsesgruppen siden 2016. Han har senest været country manager i Tibnor A/S siden 2020, og har bl.a. tidligere været manager for Tibnors parts business samt Tibnor AB’s logistik og produktion før det.
 
“Det er meget inspirerende at blive udvalgt til at stå i spidsen for Tibnor. Jeg ser frem til, sammen med alle medarbejdere, at fortsætte med at levere på vores strategi samt styrke vores position på markedet. Vi har et meget stærkt setup i alle lande, hvilket giver os et godt fundament for fremtidig ekspansion og profitable vækst”, siger Fredrik Haglund.
 
Kimmo Väkiparta, nuværende koncerndirektør i Tibnor, har valgt at forlade tibnor efter eget ønske efter fire succesfulde år.:
“At arbejde i Tibnor de sidste fire år har været belønnende og meningsfuldt hele vejen – tak til alle motiverede, kreative og professionelle Tibnorians. Nu har jeg valgt at trække mig tilbage og bruge tiden på noget helt andet. Og jeg er glad for en enestående efterfølger i Fredrik, som vil styre Tibnor mod 2030 og videre.”
 
“Jeg er glad for at kunne præsentere Fredrik som den næste koncerndirektør i Tibnor. Fredrik har omfattende erfaring i Tibnor og har ledet en imponerende transformation og vækst i Tibnor Danmark. Jeg er overbevist om, at han vil lede Tibnor mod kontinuerlig profitable vækst, digitalisering og bæredygtighed på den bedst mulige måde. Kimmo har med succes udviklet Tibnor ift. vækst, profitabilitet og forretningskultur. Jeg vil takke Kimmo for et fremragende arbejde for virksomheden,” fortæller Martin Lindqvist, bestyrelsesformand i Tibnor.
 
Fredrik Haglund vil begynde i sin nye position d. 1. juli 2023, og vil til dagligt sidde på Tibnors hovedkontor I Solna (Stockholm). 

 

Tibnor A/S
Klokkestøbervej 18
5230 Odense M
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18234114
P nummer: 1002995352

Kontaktperson

Jeppe Ørum Pedersen
Head of Communications
+45 28 44 25 33 jeppe.pedersen@tibnor.com

Send til en kollega

0.047