23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Introduktion af Uponor Barrier PLUS - det første plastrør, med 100% sikker transport af drikkevand i

Forurenet jord i bymæssige områder skaber potentielle risici for befolkningens helbred. Standard polyethylenrør er gennemtrængelige for smag og lugt af de kemikalier, der ofte findes i forurenet jord.

Uponors nye Barrier PLUS system løser problemet. For første gang, erstattes aluminiumslaget nu af uigennemtrængelige polymer. Resultatet er et holdbart og fuldt genanvendeligt rørsystem.

 – Initiativet til udvikling af Barrier PLUS kom faktisk fra nogle af vores danske vandforsyningskunder, siger Jan Lunding, Project Manager hos Uponor Infra. Den vigtigste drivkraft var aktuelle bekymringer vedrørende holdbarheden af rør med aluminiumsbarriere, når de kommer i forbindelse med Trichlorethylen (TCE).

For at løse disse udfordringer koncentrerede Uponors ingeniører sig om uigennemtrængelige polymer, der er godkendte til anvendelse i fødevareindustrien og som også er meget udbredt til brændstofbeholdere. Det har resulteret i et drikkevandsrør i flere lag, som er blevet testet på et internationalt institut.

Resultatet er et drikkevandsrør, som opfylder kravene i forurenet jord, er resistent over for Trichlorethylen -nedbrydning og som nemt og fuldstændigt kan genanvendes.

Uponor Barrier PLUS fås i diametre fra 32 til 250 mm. Rør op til Ø160 mm kan endvidere leveres på tromler, og alle rør kan leveres i længder af 6 eller 12 m. Til systemet anvendes Uponor standardfittings.

Kontakt
Uponor Infra
Hans-Kristian Høen-Beck
Adm. Direktør

M: +45 40 45 32 07

E:  Hans-K.Hoen-Beck@uponor.com

Uponor Infra A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35383107
P nummer: 1018582224

Send til en kollega

0.047