23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Super-flow i hele byggeprocessen på Stenderup Multihal

Der var aldrig nogen, som stod og ventede på at der skulle komme materialer, og alle udfordringer undervejs blev løst med fremsynethed – der var hele tiden super-flow i hele byggeprocessen, siger skoleleder Anders Harfot.

BASE Erhverv har som totalentreprise opført Stenderup Multihal som tilbygning til Stenderup Skole. Multihallen på 720 m2 og tilliggende byggeri på 410 m2 i én etage er blevet et samlingspunkt for alle i Stenderup by. 

Skoleleder Anders Harfot siger om projektet: - Idéen med at bygge skolen og hallen sammen er fantastisk god uanset om man er lærer, pædagog eller fritidsbruger fordi man ikke skal bevæge sig ud for at komme til en fysisk aktivitet. Og som fritidsbruger kan man sidde og se på, at ens børn er i SFO’en, til dans, eller hvad de nu ellers laver. Det gør skolen til et samlingspunkt for hele Stenderup by – så skolen er ikke bare en skole. Så jeg er en glad mand, fordi resultatet er blevet en skole med hal, lige præcis som jeg gerne vil have det. 

-Undervejs med detailplanlægningen har jeg haft en rigtig god dialog med Jonas fra BASE Erhverv, hvor vi har fundet nogle gode løsninger. Vi har naturligvis holdt os til tegnings-materialet, og BASE har brugt ”en million / en milliard timer” på at drøfte låse-planer og brandsikring – altså flugtveje. Skolens alarmsystem var gammelt, og BASE Erhverv kom med et nyt – og det var en udfordring. Ikke mindst fordi systemet skal kunne bruges af fritidsbrugerne fremadrettet uden at vi skal stå ved siden af og låse op – brikker og alt det der, siger skoleleder Anders Harfot.

Han gør opmærksom på, at BASE Erhverv blev valgt efter udbud/konkurrence – med kvalitet, udførelse og pris som målepunkter – og at BASE var klart bedst på alle parametre. 

-Jeg vil betegne samarbejdet med BASE som gnidningsfrit. Jonas havde kontor herude i en skurvogn, og var på pladsen stort set dagligt – og der var et fremragende flow i byggeprocessen. Der var simpelthen ”gang i butikken” hele tiden. Der var aldrig nogen, som stod og ventede på at der skulle komme materialer, og alle udfordringer undervejs blev løst med fremsynethed – der var hele tiden super-flow i hele byggeprocessen, siger skoleleder Anders Harfot.

-Vi havde en hel måned med uafbrudt regn, og med meget ler i undergrunden lignede det hele Stenderup Svømmehal, men det fik heller ikke lov til at forsinke byggeriet, der jo var i gang. BASE vidste hvordan det skulle tackles. Det har været supervigtigt for både mig, by og skole at kunne stå næsten lige på den anden side af vinduet og se, at de stadigvæk var i gang på byggepladsen, selvom det havde regnet en hel måned. For det er jo klart, at man gerne vil være færdig på et tidspunkt.

-Med det, som jeg har oplevet i samarbejdet, med hvad de har leveret og overholdt af aftaler, kan jeg helt bestemt anbefale BASE Erhverv. Én ting er, at man afleverer før tiden, men det har været vigtigere for mig undervejs i projektet, at BASE har været lydhør og samarbejdsvillig til at løse de ting, der opstod undervejs. Jeg kan klart anbefale BASE. Det har været en god oplevelse. Helt bestemt, siger skoleleder Anders Harfot, Stenderup Skole og Stenderup Multihal.

Fakta om byggeriet:

  • BASE Erhverv har som totalentreprise opført Stenderup Multihal som tilbygning til Stenderup Skole.
  • Multihallen udgør ca. 720 m2, samt tilliggende byggeri på ca. 410 m2 i én etage.
  • Som et led i opgaven blev der udført nedrivning af en mindre ”knast”.
  • Byggeriet er opført, på rådgiversiden, i samarbejde med RUM Arkitekter og Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN. 
     

Læs hele bygherreudtalelsen:
baseerhverv.dk/referencer/stenderup-multihal

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.047