23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WestCoast Tråd & Plader skifter navn

WestCoast Tråd & Plader ApS skifter navn til WestCoast Technique ApS. Det nye navn skal afspejle virksomhedens bredde.

Navneskiftet afspejler den udvikling WestCoast har gennemgået og den retning, der er sat. I begyndelsen var det primære sortiment metervarer i form af trådnet og plader til industrien. I dag er sortimentet væsentlig forøget med muligheder inden for filtrering, væskehåndtering, tætning af roterende udstyr og afskærmning med teknisk rådgivning om valg af en passende løsning. Stadig med afsæt i den oprindelige tankegang om at levere kvalitetsprodukter. Det har ledt til et sortiment af specialprodukter, hvor den rigtige løsning er en kombination af tekniske valg, kvalitet, leveringstid og den rigtige pris.

"Vi har altid været stolte af vores ekspertise inden for trådvæv og trådnet. Og med årene er vores produktprogram vokset både i dybde og bredde til at omfatte mange forskellige produkter og løsninger til filtrering og afskærmning. Vores kunder værdsætter, at vi har teknisk indsigt og er i stand til at yde teknisk rådgivning. Den aktivitet skal vores navn afspejle”, siger administrerende direktør Kenneth Rohde Pedersen.

Fortid og fremtid

WestCoast Technique har været en førende leverandør af tråd- og pladebaserede produkter til en bred vifte af industrielle kunder i mere end 35 år. Virksomheden har etableret sig som en pålidelig partner på markedet ved at tilbyde både lagerførte- og kundetilpassede løsninger med hurtig levering af høj kvalitet. Navneskiftet kommer som reaktion på en udvikling med øgede forventninger om sparring, rådgivning og evnen til at kunne levere kundetilpassede løsninger. WestCoast Technique vil fortsat være på forkant, for at finde den løsning eller det produkt, der bedst løser kundernes særlige udfordringer indenfor væskehåndtering, -filtrering og afskærmning.

Ændringer her og nu

”Nu og her har navneændringen ikke den store betydning for vores gøren og laden. Men for os vil det sætte spot på vores fokus, samarbejde og udviklingsindsats. Vores endelige mål er at betjene vores kunder på den bedst mulige måde, og det at vi kan udnytte tekniske kompetencer på tværs af teamet, vil underbygge dette.” siger Kenneth Rohde Pedersen.

Det er kun navnet, der ændrer sig. Vores CVR-nr., adresse, web-adresse og mail forbliver uændret.

For yderligere information om WestCoast Technique og vores produkter, besøg vores hjemmeside på www.wct.dk.

WestCoast® Technique
Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14735348
P nummer: 1000795003

Kontaktperson

Kenneth Rohde Pedersen
CEO
krp@wct.dk

Send til en kollega

0.031