23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Betech og se stærke løsninger til maritim industri

På Nor-Shipping 2023 i juni har du en enestående chance for at opleve Betechs skræddersyede løsninger inden for maskin- og flangepakninger, tætninger, gummiprofiler, selvsmørende kompositlejer samt friktions- og bremsematerialer.

Udløber
30. juni 2024

Er du i den maritime industri? Værft, serviceoperatør eller producent af udstyr til  offshore, subsea eller kystindustri? 

Så overvejer du nok at besøge den internationale NorShipping messe i Oslo 6.–9. juni 2023. 

Når du er der, så gør et stop hos Betech - stand 02-43 i hall C. Her har du en enestående chance for at se og høre om vores skræddersyede løsninger inden for pakninger til flanger og maskiner, tætninger, gummidele og -profiler, selvsmørende kompositlejer samt friktions- og bremsematerialer.

Betech specialiserer sig i gummi- og polymerprodukter: Pakninger, tætninger, støbte gummidele og profiler, fleksible bælge, vibratinsdæmpere, teknisk plast, kompositlejer, højfriktions- og  bremsebelægninger. Kyst og marine, dieselmotorer, offshore og procesindustri er nøglesegmenter blandt de mange teknik- og industrikunder, der betjenes fra tre lokasjoner: Tromsø, Esbjerg, København og Qingdao i Kina.

Vi gleder os til at møde dig i Nova Spektrum messe- og konferansesenter i Lillestrøm ved Oslo. Tag gerne kontakt med os, hvis du ønsker at sikre dig en mødeaftale med vores danske eller norske personale på standen.

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047