23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Centralstøvsuger til flisfyret dampkedel-anlæg

Skjern Papirfabarik investerer i et centralt rengøringssystem til renholdelse af alle områder på nyt flisfyret dampkedelanlæg med tømning af opsamlet materiale direkte i en askecontainer.

I forbindelse med etableringen af Skjern Papirfabriks nye flisfyrede dampkedelanlæg ønskede Skjern Papirfabrik at investere i et centralt rengøringssystem til renholdelse af alle områder på dampkedelanlægget. Skjern Papirfabrik ønskede at rengøringssystemet skulle udrustes med en forudskiller, som automatisk kunne tømme opsamlet materiale direkte ned i den eksisterende askecontainer.   

Løsningen består af et stålrør-system i Ø76 mm, som er forgrenet til alle områder og niveauer på dampkedelanlægget. Løsningen er udrustet med en cyklon forudskiller som er specielt velegnet til udskilning af fine partikler som fx askestøv. Det materiale, der udskilles i forudskilleren, udtømmes via et pneumatisk vippespjæld, som er tilsluttet rørsystemet under den eksisterende askesluse, der føres til askecontaineren. Cyklon forudskilleren er tilsluttet løsningens centralenhed DC 11-module, med filter, turbopumpe og automatiktavle. Afkastet fra centralenheden er ført til det fri. 

Se hele referencen på vores hjemmeside.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062