23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød en af Geopals serviceteknikere

Sig hej til alletiders Lasse!

Lasse Hyllehøj er servicetekniker og blev en del af Geopals serviceteam i 2021. Lasse er uddannet elektriker og har erfaring indenfor ventilation og gasdetektering.

Når Lasse ikke foretager serviceeftersyn hos en af vores kunder på Sjælland, så skifter Lasse servicebilen ud med mountainbiken. Fotografi bliver også dyrket i fritiden, som startede på hobbyplan og nu tager Lasse billeder til konfirmation, barnedåb, portrætbilleder og meget mere. Så uanset om du har brug for en erfaren servicetekniker eller en dygtig fotograf, så kan Lasse hjælpe.

Selvom Lasse kun har været hos Geopal i et par år, føles det som om, at han altid har været en del af holdet, og Lasse er især glad for netop vores sammenhold: ”Det er altid hyggeligt at møde på arbejde, uanset om dagen byder på servicebesøg sammen med en af de andre serviceteknikere, eller jeg skal op på kontoret og udføre administrativt arbejde. Vi har et stærkt sammenhold og et godt fællesskab, og det skaber en god arbejdsplads.”

Lasse er en sød, åben og snaksaglig kollega, og man kan altid få en god og sjov snak med Lasse, uanset emne! Man bliver virkelig i godt humør at være sammen med Lasse, og han er uden tvivl med til at skabe den gode arbejdsplads og det gode fællesskab her hos Geopal! Tak for alle de gode grin, Lasse!

Lasses historie er en del af vores serie om Geopals serviceteam. Du kan læse mere om vores serviceafdeling her.

Vil du have et servicebesøg af Lasse eller af en af vores andre serviceteknikere? Så kontakt os, og vores rådgivere vil sammensætte en serviceaftale sammen til dig og din virksomhed.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047