23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LED-belysning skaber bedre (arbejds)miljø for Ergonomics Solutions i Nørresundby

Vidste du, at LED-belysning ikke kun er en smart idé for miljøet men også for arbejdsmiljøet? Udover et lavt energiforbrug og besparelser på el-regningen, så kan LED-belysning også indstilles i farver, der kan give gode fordele for indklimaet.

Da Ergonomics Solutions ville udskifte deres belysning i produktionen og på kontorerne var det ikke kun på grund af udledningen af CO2 og det økonomiske aspekt der betød noget, men også det fysiske arbejdsmiljø for medarbejderne.

Udskiftning til LED-belysning hjælper ikke kun med at halvere effektforbruget og forbedre miljøet. En overset fordel ved at skifte til LED er, at arbejdsmiljøet bliver bedre for medarbejderne - ikke kun for medarbejderne på kontoret, men i særdeleshed også for de medarbejdere der er i produktionshallen.

"Det er en del af vores strategiske initiativer at arbejde med bæredygtighed, og udskiftningen af belysningen var endnu et element. Bæredygtighed er ikke kun kroner og ører, men også at vi skaber et bæredygtigt arbejdsmiljø", udtaler COO / Chief Operations Officer Per Bjerring

Det blev Mariendal der fik opgaven med at udskifte belysningen og det var ikke helt tilfældigt. Mariendal kan nemlig hjælpe med både stort og småt, uddyber Per:

"Vores samarbejde med Mariendal har været et mangeårigt samarbejde, som har kørt i over 14 år. De har altid været tæt på, og reagerer hurtigt ved udfordringer. Samtidig er de one point of contracter, som vi både bruger til almindeligt huselektriker-arbejde og til større opgaver. Vi er meget glade for samarbejdet, og derfor er Mariendal vores foretrukne partner til netop de her opgaver".  

Mariendal
Gasværksvej 44
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15539240
P nummer: 1000941692

Send til en kollega

0.032