23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kabelbinder til kantmontage

Kabelbindere med kantclips er ideelle for dig at anvende, hvor huller ikke kan accepteres, eller hvor du på grund af temperaturproblemer, ikke kan fastgøre med lim. 

Kantclips kombineret med bindere der har udvendige tænder, er specielt designet til at beskytte kabler mod gnid og slid, og giver dig en perfekt montageløsning! Se eksempel her.


Hvem anvender disse kabelbindere med kantclips?

Serien anvendes hovedsalig indenfor automobilindustrien samt byggeindustrien, hvor bindernes hurtige montage sparer tid og penge. Når kabelbinderen er fastgjort omkring kablet, monteres det let på kanten. 
Se en hurtig demo video her.


Hvordan fungerer det?
Montagedelene, bestående af 2 dele med enten indvendige eller udvendige tænder, monteres på kanter med tykkelses på 1,0 og op til 3,0 mm. Clipsen monteres ved blot at trykke den fast med hånden. Den holdes på plads og opnår den høje udtrækskraft, med den integrerede metalklemme, og montage huller er derfor unødvendige. Læs mere om befæstelsesmulighederne her.


Forskellige udgaver tilgængelige: 
Hvor en udgave tillader dine kabler at løbe parallelt med kanten, muliggør en anden en installation med 90 grader til kanten. Få overblik over dine muligheder her.

 

Kontakt os allerede i dag for GRATIS vareprøver eller rådgivning vedr. dine anvendelsesmuligheder, på tlf. 70 23 71 20, eller via e-mail på htdk@HellermannTyton.dk. 
Du kan også besøge vores hjemmeside HellermannTyton.dk for mere information.

OBS: Husk også at melde dig til VærktøjsKassen!

HellermannTyton
Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25686837
P nummer: 1007988903

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031