23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hør om banebrydende træprojekter på Build in Wood

Hvilken rolle kan træbyggeri spille i den akutte klima- og naturkrise vi står i? Hvordan bruger vi træet på den mest optimale måde, så det både er til gavn for mennesker og planet? Hvordan er det gået med de træprojekter, der er bygget i Danmark, og hvad kan vi lære af de projekter, der er i gang med at blive bygget?

Når Build in Wood den 23. & 24. maj afholdes for 6. gang tager vi en status på træbyggeri i Danmark og samtidig se nærmere på både afsluttede, igangværende og kommende træprojekter i ind- og udland. På den måde kan vi lære af konkrete erfaringer og ’do’s and don’ts’ og blive klogere på hvordan vi bruger træet som ressource på den mest hensigtsmæssige måde for mennesker og planet.

Du kan høre om banebrydende og inspirerende træprojekter såsom TRÆ, Moholt, Nærheden, Rocket&Tigerli, Wood:UpHigh, Marmormolen og Woodhub. Som noget nyt kan du også blive klogere på, hvordan træ kan bruges til transformation af eksisterende bygninger. Du kan også dykke ned i emner som brandsikring, akustik og fugtstrategier.

Bliv inspireret af træprojekter fra blandt andet Danmark, Schweiz og Norge.

Læs mere om Build in wood

Tilmeld dig her og vær med til 2 spændende trædage

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.031