23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste chance for Early Bird på Bæredygtig Byggeproces

På konferencen Bæredygtig Byggeproces den 7. & 8. juni kan du blive klogere på ambitiøst byggeri og bæredygtighed i byggeriet. Efter på fredag slutter Early Bird-tilbuddet og prisen stiger. Du sparer 1.500 kr.

Ved årsskiftet trådte nye regler i kraft, der skal sikre, at den danske byggebranche måler og dokumenterer deres projekters CO2 aftryk via en LCA. Hermed gik startskuddet på, hvad vi må forvente bliver en lang periode med gradvist mere og mere skærpede klima-, miljø- og udledningskrav. Kravene vil presse branchen til at tænke den bæredygtige agenda ind i alle beslutninger, der tages, og det er nødvendigt, at vi helt gentænker og genopfinder processer og arbejdsgange fra bunden.

På konferencen Bæredygtig Byggeproces kan du blive klogere på, hvor branchen står i dag, og hvordan vi sammen kan flytte os i morgen. Du kan møde og høre fra nogle af de mest ambitiøse aktører i branchen og blive inspireret til, hvordan du kan bidrage til en fremtid, hvor vi bygger ansvarligt på en måde, der er bedre for planeten og samtidig også indfrier vores mål og ambition i forhold til kvalitet, økonomi og social bæredygtighed.

Bliv klogere på emner som LCA, EU-taksonomi, bæredygtighedsledelse, partnerskabsformer, materialepas, social commissioning, ydelsesbeskrivelser og få eksempler fra den virkelige verden, hvor vi blandt andet dykker ned i, hvordan man kan arbejde med bæredygtighed i den almene byggesektor.

Efter på fredag stiger din pris, så det er nu, du skal slå til for at spare 1.500 kr.

Læs mere om konferencen her

Timeld dig her og vær med til 2 spændende dage! 

Building Green / Insight Events ApS
Silkegade 17, st.
1113 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.046