23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BASE Erhverv afleverer godt to måneder tidligere end forventet

BASE Erhverv har opført ny lagerhal for Triscan A/S der, med stor glæde, kunne tage deres nye lagerhal i brug flere uger før beregnet

BASE Erhverv afleverede i november 2018 sit 2. projekt til Triscan A/S, Brabrand – en ny lagerhal på 2.880 m2, der er bygget sammen med eksisterende hal på knap 9.000 m2.

Om valget af BASE Erhverv som totalentreprenør, også for 2. gang, siger IT- og logistikdirektør Morten Hallum.: -Vi havde rigtig gode erfaringer fra første gang i 2011, og hvis BASE kunne holde den samme standard og kvalitet som dengang, var det allerede et plus ved valget af samarbejdspartner. Det handler meget om, at vi grundlæggende var positive omkring BASE Erhverv før vi havde truffet beslutningen om at udvide. Desuden kender de vores måde at arbejde på, bygningskonstruktionen og elementerne. Dermed er der sikkerhed for, at hele bygningen kommer til at fremstå som en harmonisk helhed efter sammenbygningen. Desuden har jeg haft den opfattelse, at BASE Erhverv også ville være konkurrencedygtig på prisen. I det hele taget letter det valget af entreprenør, når man har en rigtig god oplevelse fra tidligere samarbejde.

-Også denne gang har samarbejdet været 100 %. Alt har fungeret superfint. Og vi kunne tage bygningen i brug flere uger før beregnet. Der har kun været behov for nogle få møder undervejs, og hallen fungerer helt som planlagt. Lageret er fint integreret med porte ind i den eksisterende bygning, og to sluseporte er arbejdet ind som skråtstillede, da tilkørsels-arealet og pladsen foran varegården kunne optimeres på den måde. En super løsning, siger IT- og logistikdirektør Morten Hallum.

Fakta om byggeriet:

  • Udvidelsen består af en lagerhal på ca. 2.800 kvm fordelt på 2 lagerafsnit.
  • Hallen er opført i betonelementer og med en frihøjde på 8 meter.
  • I gavlen er der etableret to skråtstillede slusehuse med læssebroer for af- og pålæsninger
  • For at sikre et godt arbejdsmiljø er der etableret høje glaspartier fordelt på facaden.

Læs hele bygherreudtalelsen:
baseerhverv.dk/triscan-udvidelse-lagerhal

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.031