23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvalget af støtteringe vokser hos Carsten Holm A/S

Efterspørgslen på forskellige varianter af støtteringe er steget betydeligt over de seneste par år. Derfor har vi løbende udvidet sortimentet, så det i dag tæller over 11.500 forskellige dimensioner.

Tekst af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Hurtig leveringstid
Det udvidede sortiment betyder endnu hurtigere leveringstider på både standard- og specialstøtteringe. Faktisk leverer vi 98 % af alle ordrer fra dag til dag.

Hvis du har brug for støtteringe, der ikke findes som standard- eller lagervarer, fremstiller vi dem hurtigt og nemt efter mål på vores topmoderne fabrik i Ringe.

Materialer til ethvert behov
Carsten Holm A/S forhandler og fremstiller både standard- og specialstøtteringe i mange forskellige dimensioner, materialer og farver, så støtteringen altid passer perfekt til den specifikke applikation.

Vores materialeleverandører er omhyggeligt udvalgt, så vi er sikre på, at vi altid får den rigtige høje kvalitet. Vi leverer blandt andet støtteringe i;

  • Polyetrafluoroethylen (PFTE)- også kendt som *Teflon®
  • Polyurethan (PUR)
  • Polyoxymethylen (POM)
  • Polyamid - (PA) - også kendt som Nylon®*

Hvis du har brug for et andet materiale, skaffer vi det gerne.

Har du brug for vejledning?
Skal du bruge et specialprodukt, eller har du brug for hjælp til at optimere den nuværende løsning, kan du altid kontakte vores kundeservice på tlf. 62 62 52 55 eller send en mail– så hjælper vores erfarne medarbejdere dig med at finde det helt rigtige.

Du er også velkommen til at finde yderligere informationer på vores hjemmeside, hvor du blandt andet kan downloade vores kataloger over O-ringe, støtteringe og O-ringssnor.

 

Om Carsten Holm A/S

Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation.
Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Virksomheden producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri.

Virksomheden beskæftiger i dag 50 medarbejdere i Danmark, Sverige og Kina.


* *VITON®, Teflon®, og Nylon® er registrerede varemærker tilhørende  DuPont Performance Elastomers.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.047