23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye rumsensorer fra Belimo – elegante, pålidelige og lette at montere

Rumsensorer, der skal sidde synligt i alle rum, skal på én gang være diskrete og tydelige at aflæse og betjene. Begge dele er lykkedes til fulde med Belimos nye serie af rumsensorer, som da også har vundet en Red Dot Award for sit elegante, tidløse og brugervenlige design.

Schweizisk ingeniørkunst og præcision
Også bag det smukke ydre er Belimos rumsensorer værd at lægge mærke til. Her er den ypperste teknologi, som leverer pålidelige målinger, der er lette at integrere i HVAC-systemet og bygningens BMS via almindelige busprotokoller som f.eks. BACnet eller Modbus.
Læs mere om detaljerne i udviklingen af de nye sensorer her

Både med og uden display
De nye rumsensorer med display er udstyret med et let aflæseligt ePaper touch-display, som nemt konfigureres til at vise de målinger, sensoren giver. Med høj kontrast og utroligt lavt energiforbrug er ePaper-displayet en ideel løsning. Belimos rumsensorer fås også uden display. Det forhindrer at uvedkommende kan ændre på indstillingerne. Det kan kun autoriseret personale via en app på deres smartphone. Betjeningen kan desuden password-beskyttes, så ingen uvedkommende kan ændre indstillingerne.

Nem at montere, indstille og betjene
Samtidig er Belimos nye rumsensorer virkelig nemme at montere, tilslutte og indstille. Bagpladen kan tages af, monteres på væggen og alle kabler tilsluttes en fjeder-klemrække. Herefter klikkes fronten blot på og låses eventuelt med to skruer. Indstillingen af display m.m. sker via en app på en almindelig smartphone og overføres trådløst til rumsensoren. Det kan man i øvrigt også gøre inden sensoren er tilsluttet spænding.

Belimos rumsensorer fås til måling af temperatur, luftfugtighed og luftkvalitet. Få mere at vide om de prisbelønnede rumsensorer hos Belimo på tlf. 86 52 44 00 eller info@belimo.dk.
Eller læs mere om betjening og designet af Belimo rumsensorer her

 

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.047