23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev det hidtil største konferenceprogram på EOT

Konferenceprogrammet byder i år på intet mindre end to prominente frokost-keynotes. Her er valget i år faldet på B.S. Christiansen og som noget nyt yderligere end prominent frokost-keynote, Flemming Dybbøl.  

Tirsdag kl. 12:00 kan du glæde dig til at høre B.S. Christiansen dele ud af sine erfaringer med brugen af performance data i elitesport, og hvordan man som udøver mentalt håndterer, at ens adfærd er under konstant overvågning, og hvad der skal til for at man når de mål man sætter sig.

Torsdag kl. 12:00 indtager Flemming Dybbøl scenen, der bl.a. har baggrund som kommerciel direktør og bestyrelsesmedlem for Smukfest, Major Appeal Director i Børns Vilkår og innovationskonsulent, fortælle om hvordan man holder sig selv og sin organisation kreativ – krydret med sjove data og anekdoter fra kulturen og festivalens verden.

Udover  de to frokost-keynotes har du som besøgende på EOT i år mulighed for at dykke ned i det omfattende konferenceprogram, der i år tæller flere end 55 events, herunder konferencer og workshops. 

Se hele programmet og tilmeld dig her

EOT - Electronics of Tomorrow
Vardevej 1
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark

Kontaktperson

TN
Tilde Nørrelykke
Projektkoordinator
tlj@mch.dk

Send til en kollega

0.031