23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED – Opmærkning i stigeform

TAGPU LOOP er et specielt designet kabelmærke til identifikation af dine ledninger og kabler uden brug af kabelbindere. Mærkerne fastlåses rundt om ledninger og kabler, der hvor du har brug for permanent læselig og UV bestandig opmærkning. 

Udløber
1. marts 2030

Hvad er TAGPO LOOP lavet af?
Mærkerne er fremstillet af et fleksibelt og robust polyurethan materiale speciel egnet til aggressive miljøer. Materialet er forbehandlet til udprintning på Thermor transfer printere.

Vi anbefaler udprintning med HellermannTytons serie af Thermor transfer printere og farvebånd. Med HellermannTytons TagPrint Pro label software, får du samtidig en fleksibel udformning og individuel opmærkning – bare lidt hurtigere. Find Tagpo Loop produkterne her.

 

Dine fordele:
·       Monteres uden brug af kabelbindere
·       Fleksibelt brug grundet specialudviklet låsemekanisme
·       Kan bruges i barske miljøer
·       UV stabiliseret
·       Thermor transfer udprintning
·       Robust og fleksibelt materiale
·       Fås i forskellige farver
·       Halogenfri
·       God mekanisk styrke
·       Leveres i praktisk forpakning
Download kataloget her.


Sådan sparer du tid og omkostninger
TAGPU LOOP er designet til opmærkning af kabler og ledninger på diametre mellem 2,8 til 8,0 mm. Den specialudviklede låsemekanisme giver dig fleksibilitet, hvilket sparer dig tid og penge. Se produkterne her.


Kan jeg anvende kabelbindere?

Hvis du har brug for montage i længderetningen på bundtet, kan du godt fastgøre TAGPU LOOP mærkerne med en kabelbinder. I en sådan montage sikrer kabelbinderen dig et endnu fastere greb. 


Anvendelses fordele:

TAGPU mærkerne er til applikationer i barske miljøer og er ideelle både til indendørs og udendørs anvendelse. Dette skyldes det særligt modstandsdygtige materiale polyurethan.


Kontakt os allerede i dag for GRATIS vareprøver eller rådgivning vedr. anvendelsesmuligheder, på tlf. 70 23 71 20, eller via e-mail på htdk@HellermannTyton.dk. Du kan også besøge vores hjemmeside HellermannTyton.dk for mere information.

OBS: Husk også at melde dig til VærktøjsKassen!

HellermannTyton
Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25686837
P nummer: 1007988903

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032