23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis seminarer om bæredygtighed i byggeriet

Vær med i de grønne debatter på scencen Green Sessions, der giver dig 2 hele dage med oplæg og debatter den 3. & 4. maj.

Building Green Aarhus i Aarhus Congress Center den 3. & 4. maj kan du opleve inspirerende talere og spændende debatter på flere forskellige scener. For eksempel på scenen Green Sessions kan du høre en masse spændende debatter og indlæg, der alle går i dybden med bæredygtighed i byggeriet og grøn omstilling. 

Du kan blandt andet opleve: 

Debat faciliteret af Værdibyg: Planetens stemme i byggeprocessen
Med indførelsen af klimakrav i bygningsreglementet ser vi for første gang, at hensyn til planeten får en direkte indflydelse på den måde, vi planlægger, designer og udfører byggeri på. Med afsæt i den kommende vejledning om LCA-processen inviterer Værdibyg til en diskussion om, hvordan CO2 kan blive en afgørende beslutningsparameter i byggeprocessen. Og hvordan det potentielt kan klæde byggebranchen på til for alvor at bygge på planetens præmisser.

Debat faciliteret af Realdania og VILLUM FONDEN: Næste generations klimabyggeri: Vision eller virkelighed?
Strå, ler og et manifest for planetært rimelige boliger. Det er, hvad tre hold af arkitekter og ingeniører arbejder med i hvert deres projekt under initiativet Boligbyggeri fra 4 til 1 planet. Projekterne skal udstilles som prototype på UIA 2023 i København. Men kan næste generations visioner omsættes til reelle boliger og arkitektur, som nogen vil bo i? Og er arkitekter, ingeniører og bygherrer klar til at løfte opgaven? Mød de tre hold til en debat om fremtidens boliger og byggematerialer.

Debat faciliteret af WE BUILD DENMARK: Hvordan kommer cirkulær økonomi i langt højere grad i spil i byggeriet i Danmark – og hvor langt er vi kommet?
Cirkulær økonomi er en nødvendig vej at gå for at holde byggeriets ressourcer i spil. De cirkulære løsninger kan bidrage til nytænkning – både inden for løsninger og arkitektur, som også kan give bygninger karakter og bydele nye udtryk og miljøer. Hør om seneste nyt inden for cirkulær økonomi i byggeriet, og hvordan der arbejdes for at tage de næste skridt i udbredelsen af cirkulær økonomi i byggeriet.

Debat faciliteret af Arkitektforeningen: Klima og arkitektur – hvordan går vi mere radikalt til værks?
Vi tager debatten om, hvordan arkitekter og byggebranchen kan gå mere radikalt til værks, når der skal bygges mere bæredygtigt. Hvordan får vi bygherrerne med til både at bygge mere bæredygtigt, så længe at lovgivningen ikke stiller markante krav – og hvordan sikrer vi en høj arkitektonisk kvalitet med nye processer og materialer? Den etablerede tegnestue, den nystartede tegnestue, materialeproducenten og professoren giver deres bud på benspænd og dilemmaer, når der skal bygges mere bæredygtigt.

… og mange flere!

Vil du være med til de gratis seminarer?

Se programmet og alle talere og debatter her

Tilmeld dig gratis her

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.047