23948sdkhjf
Del siden
Annonce

To milepæle cementerer Ensingers tilstedeværelse i Danmark

Indledningen til 2016 betyder, at hele to store milepæle er nået for Ensinger Danmark i Ringsted.

Virksomheden har nu 5 år i bagagen på det danske marked og samtidigt kan det tyske moderselskab Ensinger GmbH. fejre 50 års tilstedeværelse på det globale marked.

Arbejdet for løbende at tilpasse sig markedskravene, inkluderer blandt andet en nylig indvielse af et automatiseret højlager og nye produktionslinjer hos moderselskabet i Nufringen, Tyskland. De nye produktionslinjer, der er dedikeret til POM-C og støbt Nylon, har medført, at materialekvalitet og tolerancer er blevet optimerede, så kunden får et endnu mere dimensionsstabilt og pålideligt materiale hver gang.
For Ensinger Danmark er målsætningen fortsat at sætte dokumenteret sikkerhed og kvalitet i højsæde, sammen med leveringssikkerhed og en omfattende service til kunderne.

”Rigtig og grundig information ved valg af materiale har naturligvis en stor betydning for den enkelte applikations succes. Med de utallige kombinationer af egenskaber og anvendelser, kan det være en stor udfordring at vælge det rigtige plastmateriale, så derfor lægger Ensinger Danmarks medarbejdere et stort arbejde i at sikre, at alle aspekter af en ny eller eksisterende applikation bliver afdækket” siger Claus Grove, adm. Direktør for Ensinger Danmark.

Ensinger Danmark
Huginsvej 15
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34734550
P nummer: 1016605316

Send til en kollega

0.047