23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Iskoldt servicebesøg!

Servicetekniker Leif fra Geopal på servicebesøg i en hal så kold som is!

I hallens kompressorrum er Geopals stand-alone gasdetektor GP-ELK installeret og overvåger den giftige gas ammoniak.

Ammoniak, også kendt som NH3 er en farveløs, giftig og brandfarlig gas med en gennemtrængende og ubehagelig lugt, og kan være dødelig for både mennesker, dyr og miljøet! Hvis gassen slipper ud, er det GP-ELKs opgave at slå alarm, så processen lukkes ned og alarmerer medarbejderne i tide.

Ammoniak er et populært kølemiddel, som mange arbejdspladser bruger. Det kan for eksempel være hos industrielle kølevirksomheder, medicinalvirksomheder, serverrum, krydstogtterminaler, kraftværker og mange flere.

Selvom mange forskellige typer arbejdspladser bruger ammoniak, betyder det ikke, at de skal have samme gasdetektor eller -alarm. Behovet for gasdetektering og kravene til alarmsystemer kan se meget forskellige ud. Fysiske rammer og særlige sikkerhedskrav kan have stor betydning for, hvordan anlægget skal sammensættes. Det kan også være, at en skræddersyet løsning er nødvendig.

Da Leif besøgte denne hal, sikrede han, at alle de særlige sikkerhedskrav blev opfyldt, så vores kunde fortsat har en sikker og tryg arbejdsplads!

Har du ammoniak på din arbejdsplads? Eller måske en anden giftig, brandfarlig eller eksplosiv gas?

Geopal er dedikerede til effektiv beskyttelse af et sundt og sikkert arbejdsmiljø, og vi kan også sikre dig og dine kolleger en tryg arbejdsplads. 

Kontakt os, så finder vi den rigtige løsning til dig og din arbejdsplads!

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047