23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Du er inviteret!

 Årsmøde hos Spildevandsteknisk Forening

Vi er inviteret til Årsmøde hos Spildevandsteknisk Forening, og du er inviteret med! 

Fredag den 12. maj går det løs ved Kalundborg Forsyning, og her kan du hilse på Henrik fra Geopal.

Han vil fortælle om behovet for gasdetektering i forbindelse med produktionen på anlæg med spildevand, da der kan være risiko for udslip af giftige og eksplosive gasser! Derfor vil det typisk være nødvendigt med gasdetektorer til detektering af metan, svovlbrinte og benzin for at undgå arbejdsulykker og personskade. 

Arbejder du eller dine kollegaer alene?  Så har vi også håndholdte gasdetektorer med indbygget man-down funktion, som sikrer maksimal sikkerhed for medarbejdere, der arbejder alene.  

Henrik vil præsentere et udvalg af vores håndholdte gasdetektorer, så smut forbi vores stand nr. 306 i telt 3 for en uforpligtende snak om muligheder og behov til netop dig og din virksomhed. 

Tilmelding er gratis, men nødvendig. 

Functional Safety Copenhagen

Til Functional Safety Copenhagen i Roskilde kan du hilse på Christian fra Geopal.

Konferencen den 4. maj vil byde på en masse spændende oplæg relateret til maskin- og processikkerhed. Der vil være fokus på risikovurdering og sikkerhed blandt andet indenfor gasindustrien med emner som ATEX og PtX.

Geopal deltager som udstiller, og Christian vil fortælle om sikkerhed i forhold til giftige, eksplosive og brændbare gasser samt præsentere vores SIL2 godkendte gasdetektor GP-NOVA.
GP-NOVA er den første danskproducerede detektor, der har opnået en SIL2 certificering, og med en SIL2 godkendelse opfylder GP-NOVA kravene til ekstrem funktionssikkerhed og stabilitet. 

Derfor er GP-NOVA særlig velegnet til industrien, og netop derfor har Geopal denne gasdetektor i fokus til Functional Safety Copenhagen.

Konferencen afholdes ved Roskilde Konferencecenter, og du kan tilmelde dig her.

Læs mere

Læs mere om begge arrangementer her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til arrangementerne, eller har du ikke mulighed for at deltage og vil gerne høre mere? Så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at hilse på dig til et af arrangementerne - eller til at rådgive dig via mail eller telefon.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.031