23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klar til Chillventa!

Helle Ryssel Clemmensen og Christian Møller er klar til verdens førende udstilling indenfor køleteknologi, Chillventa i Nürnberg i næste uge!

Hvis du arbejder med køle-, AC-, ventilations- eller varmepumpeteknologi, arbejder du sandsynligvis sammen med giftige og eksplosive gasser som ammoniak, propan, kuldioxid, freon eller andre kølemiddelgasser! Gasdetektering i køleanlæg er ofte en nødvendighed eller påbudt på grund af risikoen for gaslækager, som ikke kun kan være livstruende, men også skadeligt for miljøet og meget omkostningstungt for brugerne.

Skræmmende! Men bare rolig! Med professionelle gasdetektorer fra Geopal kan du og dine kolleger arbejde sikkert og trygt hver eneste dag. Vi har stor ekspertise inden for miljøsikkerhed relateret til køleanlæg (klimakontrol, køling og frysning).

Gasovervågning ved køleanlæg udføres, hvor der er risiko for, at en eksplosiv blanding eller giftige gasser kan opstå. Når kølemidlet f.eks. er NH3, CO2 eller propan, så skal rummet forsynes med gasalarmer kalibreret for den aktuelle gas. Ved gasudslip skal gasdetektering have til formål at lukke ned for anlægget eller processen, og/eller der kan være tale om varsling af medarbejdere.  

Hos Geopal har vi eksperter, som kan rådgive dig om de forskellige gasser samt gasalarmer. Det er vigtigt, at du og din virksomhed sikrer dine medarbejdere ved at installere gasdetektering i de områder, hvor der er risiko for giftige og eksplosive gasser, så du og dine kollegaer kan arbejde trygt og sikkert – hver eneste dag.

Så besøg vores stand 5-116 og hør mere om de farlige gasser og hvilken løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Better safe than sorry right? Vi glæder os til at møde dig!

Kan du ikke deltage? Tag en snak med en af ​​vores andre eksperter.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.031