23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byg nyt og bæredygtigt til byens borgere

Institutioner, skoler eller ældreboliger i svensk træ med indbygget fleksibilitet. Uanset hvilken type byggeri, der næste gang skal skabe ny værdi til byens borgere, så er CLT den bæredygtige løsning.

Der er fuld fart på grønne og bæredygtige byggerier, og her spiller materialer i træ en vigtig rolle. Specielt det krydslimede CLT fra Södra kan være med til at gøre CO2-gevinsten bedre, og der følger helt automatisk en lang række andre fordele med det både stærke, økonomiske og behagelige byggemateriale.

Duften af træ er standard
Der er ikke noget som duften af træ, og ved at bygge i CLT bliver træ en del af dagligdagen, hvor træets naturlige evne til at regulere temperatur, fugt og lyd skaber et optimalt indeklima og en stille, afslappende atmosfære.
Mere økonomisk og mindre CO2-belastende

Andre fordele ved CLT er, at det både er økonomisk konkurrencedygtigt med konventionelt byggeri og samtidig stærkt og bæredygtigt. Det er også klimavenligt, fordi produktionen på ingen måde er CO2-belastende som for eksempel fremstillingen af betonelementer. Du kan oven i købet skære omkring 80 % af transportomkostningerne væk grundet mindre vægt og bedre muligheder for at pakke lasten.

CLT-elementernes lave vægt
betyder hurtigere byggetid
Derudover er vægten på elementerne utrolig lav, og det betyder, at CLT-elementerne nemt kan sættes sammen, hvilket gør byggehastigheden utrolig hurtig. På det rent håndværksmæssige plan er en CLT-byggeplads også mere behagelig at arbejde på - eller være nabo til. Arbejdsstøjen er nemlig væsentligt mindre, fordi det vigtigste værktøj er en boremaskine.

Institutioner, skoler eller ældreboliger
med indbygget fleksibilitet
Uanset hvilken type byggeri, der næste gang skal skabe ny værdi til byens borgere, så er CLT den bæredygtige løsning. Det vil også sikre jer stor fleksibilitet, fordi der nemt kan ændres på ruminddeling og funktioner, hvis der bliver behov for det på et senere tidspunkt.

Tag Södra med på råd
Hvis du vil vide mere om CLT og de spændende muligheder der ligger i det unikke byggemateriale, så  få en snak med Kenny Holm på 4848 8200 eller send en mail på kenny.holm@sodra.com.

Du kan oså læse mere om CLT på vores website.

 

Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73496314

Kontaktperson

Frank Lund Larsen
Direktør
+45 88279600 frank.larsen@sodra.com

Send til en kollega

0.047