23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KT STÅLINDUSTRI har fået fornyet deres EN 1090-2 EXC3 certificering

Vores certifikat under EN 1090-2 angår udførelse af stålkonstruktioner og giver sikkerhed for kvaliteten af de produkter, vi leverer. Vi er certificeret på udførelsesniveau EXC3. Det svarer til det højeste niveau i DS/EN ISO 3834.

Certifikatet angår bl.a. sporbarhed, mærkning, tykkelsestolerancer, overflade, termisk skæring, diverse bearbejdninger og svejsning. Læs mere på vores hjemmeside:

NYHED: Fornyet kvalitetsbevis for udførelse af stålkonstruktioner

KT Stålindustri er en højteknologisk maskinfabrik med 50 ansatte, som favner over kompetencer indenfor pladebearbejdning, spåntagende bearbejdning, stålkonstruktioner og montage. Vi betjener flere af landets største virksomheder indenfor industrien, byggeriet, energisektoren.

KT er beliggende i Slangerup på Sjælland nord for København.

KT Stålindustri har en særlig styrke indenfor totalleverancer af store opsvejste konstruktioner og særligt hvor der kræves spåntagende bearbejdning. Vi kan udføre smedearbejdet, CNC fræsning op til 6.000 mm og maling under samme tag, så bekostelige fragtomkostninger på de store emner holdes til et minimum.

Er du interesseret i at læse mere om vores kompetencer indenfor stålkonstruktioner, så følg linket til vores hjemmeside her.

Afdelingen for Konstruktioner og Montage i KT Stålindustri

KT Stålindustri A/S
Stationsvej 9-11
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16929182
P nummer: 1001186509

Send til en kollega

0.047