Ved du, hvor mange penge din energibesparelse egentlig er værd?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanenergi A/S

Under de rette omstændigheder kan du opnå tilskud til dine energiforbedringer - tilskud, som samtidig kan være med til at finansiere forbedringerne.

Du er selvfølgelig opmærksom på, at dit energibesparelsesprojekt kan være penge værd – det er jo som oftest derfor, du gennemfører projektet. Men er du opmærksom på, at du under de rette omstændigheder kan opnå tilskud til forbedringerne – tilskud, som samtidig kan være med til at finansiere dit projekt?

For at opnå tilskud skal du overholde en række regler og krav fastsat af Energistyrelsen. Det drejer sig eksempelvis om detaljerede krav til dokumentation og beregninger af forventede besparelser. Og det er faktisk ikke sådan lige at gå til, hvis man ikke har prøvet det før.

Med en professionel partner som eksempelvis Scanenergi sparer du ikke kun tid og ressourcer. Vi har indgående kendskab til og sikrer dig punktlig overholdelse af regler og lovkrav. Og det er vigtigt – for ellers risikerer du, at du ikke opnår tilskuddet, eller at du skal betale det tilbage. Kravene til processen gør sig faktisk gældende allerede før, du går i gang med dit energibesparelsesprojekt: Som det første skal du indgå aftale om indberetningsret med os eller et andet energi- og forsyningsselskab. Først herefter må du gå i gang med arbejdet.

Energibesparelsesprojekter med mulighed for tilskud kan eksempelvis være efterisolering af ydervægge og tagkonstruktioner eller udskiftning af belysning, ventilationssystemer eller køle-/fryseanlæg.

Måske står du og skal prioritere og vælge mellem flere besparelsesprojekter? Med en professionel partner på sidelinjen tidligt i processen kan du skabe økonomisk klarhed over hvert enkelt projekts samlede rentabilitet, når der også tages højde for eventuelle tilskudsmuligheder.

Fordelene
• du får klarhed over, om dine energibesparelses- projekter er penge værd – og hvor meget
• du sikrer din virksomhed eksperthjælp til den omfattende proces, så det bliver nemt at modtage tilskud
• du sparer tid og ressourcer og sikrer dig mod fejl i processen og dermed tilbagebetaling af tilskud.

Vil du gerne høre mere om tilskud til dine energibesparelser, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 9992 9099 eller maile til kundeservice@scanenergi.dk

Om Scanenergi
Vi drømmer om en verden, hvor ingen bruger mere energi, end de har brug for, og ingen betaler mere for energi, end de er nødt til. Vi rådgiver om energioptimering og realiserer energibesparelser, så vores kunder kan nedbringe deres energiomkostninger og forbedre deres konkurrencekraft. Det er tilfældigvis og heldigvis også en fordel for klimaet og resten af verden. Læs mere om os på www.scanenergi.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanenergi A/S

Finsensvej 3
7430 Ikast
Danmark
Scanenergi A/S

Send til en kollega

0.107